Volejbalisti Prešova hlásia štyroch nových hráčov

Prešovskí volejbalisti. Budúci týždeň začnú s prípravou na novú sezónu.
Prešovskí volejbalisti. Budúci týždeň začnú s prípravou na novú sezónu. (Autor: orim)
Sportnet|26. júl 2012 o 00:00

Do Prešova sa vracajú Peter Tholt, Matej Faron a Michal Hudák, novou tvárou je Tomáš Lampart.

Volejbalisti VK Mirad PU Prešov začnú prvého augusta s prípravou na nový ročník extraligovej sezóny 2012/2013. Šiesty celok uplynulej sezóny sa posilnil o štyroch hráčov, ktorí by mali zvýšiť kvalitu i konkurenciu v tíme.

PREŠOV. Prešovským volejbalistom sa skončila sezóna už v polovici apríla, no napriek tomu boli až do konca júna k dispozícii hlavnému kormidelníkovi Ľuboslavovi Šalatovi.

V posúťažnom alebo predprípravnom období sa venovali až do konca júna doplnkovým športom.

Po mesiaci dovoleniek však čaká na volejbalistov VK Mirad PU Prešov to pravé orechové – tvrdá letná príprava.

„Prvý deň prípravy začneme mítingom s vedením klubu. Oboznámime hráčov s ambíciami a cieľmi, predstavíme nových hráčov, ktorí k nám pribudnú a hneď prvý deň si spravíme previerku alebo testy všeobecnej pohybovej výkonnosti a vytrvalosti. V prvých týždňoch sa budeme venovať rozvoju sily a vytrvalosti, čiže bude to skôr tvrdá fyzická príprava. Neskôr k tomu pridáme stále viac a viac techniky a taktiky. Popri tom chceme odohrať do začiatku extraligy ešte aj pätnásť prípravných duelov,“ načrtol prípravné obdobie svojho tímu tréner Prešova Ľuboslav Šalata.

Posilnili sa o kvarteto hráčov

Do prešovského kádra pred novou sezónou pribudla štvorica hráčov.

„Do nášho tímu sa nám podarilo angažovať Petra Tholta a ďalších troch hráčov, ktorými sú Matej Faron, Tomáš Lampart a novou akvizíciou je Michal Hudák. Je to hráč Humenného, ale ide o prešovského odchovanca. Je momentálne zranený a po operácii, ale čakáme, že sa v priebehu septembra, októbra dolieči, zapojí sa do prípravy a bude posilou pre náš tím,“ uzavrel Ľuboslav Šalata.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Volejbalisti Prešova hlásia štyroch nových hráčov