Višňovský možno predĺži spoluprácu s Islanders

(Autor: TASR/AP)
TASR|17. mar 2013 o 15:36

Višňovskému vyprší súčasná zmluva po konci aktuálneho ročníka.

NEW YORK. Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský si vie predstaviť, že by v drese New Yorku Islanders odohral aj budúcu sezónu NHL. Tridsaťšesťročný zadák v rozhovore pre Newsday uviedol, že je ochotný načúvať ponukám na novú zmluvu od predstaviteľov klubu z Long Island.

"Iste, prečo nie? Som otvorený všetkému," vyjadril sa majster sveta z Göteborgu na margo možnej ďalšej spolupráce s "ostrovanmi". "Ďalšia sezóna je však ešte ďaleko. Teraz sa koncentrujem len na tento tím a najbližší zápas."

Višňovský pre zdravotné problémy syna odložil svoj príchod do New Yorku v úvode skrátenej sezóny NHL. Na začiatku marca si vybavil od vedenia Islanders niekoľko dní voľna, aby sa mohol vrátiť na Slovensko podporiť kamaráta, ktorému sa stala tragická udalosť v rodine.

Višňovskému, ktorý v 16-tich tohtosezónnych vystúpeniach v NHL nazbieral sedem bodov za gól a šesť asistencií, vyprší súčasná zmluva po konci aktuálneho ročníka.

V prípade, že by Islanders stratili šancu na účasť v play off a slovenský obranca by otáľal s predĺžením kontraktu, mohli by "ostrovania" na konci základnej časti uvažovať o výmene topoľčianskeho odchovanca do iného klubu.

"Nikdy som nerozmýšľal o prestupovej uzávierke. Momentálne hrám za Islanders a cítim sa tu šťastný," dodal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Višňovský možno predĺži spoluprácu s Islanders