Vandasov premiérový gól

Sportnet|13. okt 2008 o 00:00

Na včerajší deň určite len tak skoro nezabudne mladý popradský obranca Michael Vandas. V 48. minúte derby zápasu medzi Popradom a Kežmarkom totiž z

jeho hokejky padol dôležitý vyrovnávajúci gól na 1:1. Práve tento presný zásah akoby naštartoval "kamzíkov," ktorí v rozpätí šiestich minút otočili stav z 0:1 na 3:1 a do tabuľky si pripísali tri body.

POPRAD. Talentovaný junior hneď po zápase v šatni vedel, že príspevok do spoločného banku mužstva do určite neminie.

"Chlapci mi už niečo hovorili, uvidím, koľko to bude. Po sobotňajšom zápase v juniorke nám pán riaditeľ klubu a tréner "A" mužstva prišiel povedať, že v tomto stretnutí nastúpime. Vyšlo to tak, ako to vyšlo, mali sme aj kus šťastia," povedal nám mladý hrdina včerajšieho súboja.

Dve tretiny trápenia

Popradčania sa však opäť natrápili viac ako dosť a rýchly inkasovaný gól už v 2. minúte im na hernej ani psychickej pohode evidentne nepridal.

"Stále sa trápime strelecky, ale nedá sa nič robiť. Podarilo sa nám síce dať prvý gól až v tretej tretine, ale potom sa to otočilo v náš prospech. Už sme sa potom rozbehli a bolo to dobré. Dali sme do toho srdce a hneď to bolo vidieť. Čo sa týka mojich osobných ambícií, prvoradé je, aby mi vydržalo zdravie a uvidíme, čo bude ďalej," doplnil M. Vandas, ktorý svoj premiérový seniorský extraligový gól symbolicky venoval svojim rodičom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Vandasov premiérový gól