Už dnes s maskotom - vranou

Sportnet|18. mar 2009 o 00:00

Do semifinálovej série vstúpia košickí hokejisti s novým maskotom. O tom, že ním bude vrana rozhodli priaznivci oceliarov. Na webovej stránke HC

Košice hlasovali za svojho favorita. Ankety sa zúčastnilo 3637 ľudí. A jej výsledok bol celkom jednoznačný. Vrana získala 2855 hlasov, medveď 716 a rytier 665.

"Na základe hlasovania na klubovej stránke sa správna rada HC rozhodla pre maskota vranu. Mali sme aj stretnutie s naším fanklubom, no a aj tam jednoznačne odznelo, že sa fans prikláňajú k vrane. Chceme teda, aby sa náš maskot postupne ujal, aby to nebola len krátkodobá záležitosť," nahlas vraví Juraj Mondík, člen správnej rady HC a konateľ klubu.

Nuž, život ukáže či Košičania prijmú vranu za svoju. Každopádne, klub by mal mať svojho maskota. "Verím, že sa vrana uchytí. Preto aj dali možnosť vyjadriť sa verejnosti. Času sme mali málo, ale už počas semifinále chceme vranu predstaviť divákom v Steel Aréne. Figurína pôjde aj na ľad. Vo fanshope už budú prvé predmety, tričká, čiapky s novým maskotom." Doplnil informáciu Juraj Mondík.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Už dnes s maskotom - vranou