Traja hráči Winnipegu žiadajú nové zmluvy za 152 miliónov

Obrancovi Dustinovi Byfuglienovi (v strede) vyprší po tejto sezóne jeho päťročný kontrakt na dvadsaťšesť miliónov dolárov.
Obrancovi Dustinovi Byfuglienovi (v strede) vyprší po tejto sezóne jeho päťročný kontrakt na dvadsaťšesť miliónov dolárov. (Autor: TASR/AP)
TASR|15. dec 2015 o 18:01

Dvaja sa môžu stať po sezóne neobmedzenými voľnými hráčmi, tretiemu vyprší nováčikovský kontrakt. Andrew Ladd, Justin Byfuglien a Jacob Trouba žiadajú dlhoročné zmluvy na desiatky miliónov dolárov.

WINNIPEG. Trojica hráčov zámorského hokejového klubu NHL Winnipeg Jets žiada nové kontrakty v celkovej hodnote viac ako 152 miliónov dolárov. Podľa denníka Winnipeg Free Press ide o útočníka Andrewa Ladda a obrancov Justina Byfugliena s Jacobom Troubom.

Andrew Ladd je kapitánom Winnipegu.

Kapitán Jets Ladd požaduje šesťročnú zmluvu v hodnote štyridsaťjeden miliónov. V tejto sezóne strelil v tridsiatich zápasoch osem gólov a pridal desať asistencií.

Od soboty tridsaťročnému hokejistovi plynie posledná sezóna z päťročného kontraktu na dvadsaťdva miliónov. A keď sa nedohodne, stane sa v júli neobmedzeným voľným hráčom.

ladd_res.jpg

Andrew Ladd strieľa gól do siete Toronta Maple Leafs. FOTO - SITA/AP.

Byfuglien, ktorý v marci dovŕši tridsaťjeden rokov, si podľa spomínaného zdroja pýta osemročný kontrakt na päťdesiatpäť miliónov. Jeho päťročný kontrakt na dvadsaťšesť miliónov vyprší po tejto sezóne a takisto ako Ladd bude v júli so statusom neobmedzeného voľného hráča.

Zatiaľ získal dvadsať bodov (8+12) a je štvrtým najproduktívnejším hráčom Jets.

Dvadsaťjedenročný Trouba žiada osemročnú zmluvu na viac ako päťdesiatšesť miliónov. Po tejto sezóne mu skončí platnosť nováčikovský kontrakt.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Traja hráči Winnipegu žiadajú nové zmluvy za 152 miliónov