Stanovisko Dunajskej Stredy k dohadom o nevyplatených financiách

SITA|2. dec 2008 o 19:35

Členovia správnej rady DAC Dunajská Streda v utorok na jej riadnom zasadaní riešili aj údajné dlhy voči domácim hráčom a únik týchto informácii do slovenských médií.

DUNAJSKÁ STREDA.Členovia správnej rady FK DAC 1904 Dunajská Streda v utorok na jej riadnom zasadaní riešili aj údajné dlhy voči domácim hráčom a únik týchto informácii do slovenských médií. Výsledkom ich rokovania je oficiálne stanovisko, ktoré vydali k údajným interným problémom klubu členovia FK DAC 1904 Dunajská Streda. Agentúra SITA ho uvádza v plnom znení bez redakčných zásahov a úprav:

"Správna rada FK DAC 1904 Dunajská Streda na svojom riadnom zasadaní dňa 2. decembra 2008 sa okrem iného zaoberala vzniknutou situáciou okolo údajného nevyplatenia finančných náležitostí hráčom. Majitelia FK DAC 1904 Dunajská Streda vyhlasujú, že s hráčmi majú finančné náležitosti riadne vyrovnané podľa ich hráčskych zmlúv. Hráčska zmluva je internou záležitosťou klubu a hráča. Sme presvedčení, že FK DAC 1904 Dunajská Streda vytvára hráčom na slovenské pomery nadštandardné podmienky a nerobí rozdiely medzi domácimi hráčmi a hráčmi zo zahraničia. Po analýze celej vzniknutej situácie s poľutovaním konštatujeme, že celú situáciu zorganizovali jeden - dvaja hráči, voči ktorým budú vyvodené dôsledky."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Stanovisko Dunajskej Stredy k dohadom o nevyplatených financiách