Slovan opustil Kmotríkov obľúbenec, v niečom bol zásadne proti. Je to slušný chlapec, tvrdil (Sportnet podcast)

Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. a Aleksandar Čavrič.
Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. a Aleksandar Čavrič. (Autor: TASR - Martin Baumann)
Sportnet|30. jan 2024 o 07:10

Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 30. január, a v tento deň bol pred 66-timi rokmi odvysielaný prvý športový priamy prenos do zahraničia z ME v krasokorčuľovaní z Bratislavy.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Čavrič smeruje do Ázie

Aleksandar Čavrič po ôsmich rokoch opúšťa Slovan Bratislava. Smeruje do Japonska, kde odchádza na hosťovanie s následnou opciou na prestup, čo sa zdá byť opäť raz zaujímavý biznis plán Ivana Kmotríka mladšieho.

Otázne, ako to bude znášať starší Kmotrík, ktorý pred rokom a pol povedal: “Čavrič je môj obľúbenec. Je to slušný chlapec.” Dodal aj to, že mal s jednou vecou problém, do ktorej aj musel zasiahnuť.

Je ale nejasné, či príde adekvátna náhrada, keďže je otázne, koľko eur Slovan dostane aspoň za hosťovanie, ak vôbec niečo. Znamenať to však môže aj to, že Čavrič nedáva klubu zbohom, len počiatočné dovidenia, keďže ide stále len o hosťovanie. Jeho rozlúčkové slová nájdete v podcaste.

Viac k téme

Prekvapivý koniec v Michalovciach

Hlavný tréner Peter Kúdelka a jeho asistent Tomáš Surový skončili vo svojich funkciách v klube HK Dukla Ingema Michalovce.

Tridsaťpäťročný Kúdelka pôsobil v klube necelé dve sezóny. Počas jediného play-off v roku 2023 dotiahol zemplínsky klub do siedmeho zápasu semifinále.

Posledný zápas odkoučoval na ľade bratislavského Slovana. Michalovčania vyhrali 2:1, brankár Stanislav Škorvánek po ňom priznal, že mali "extra motiváciu".

Fanklub Michaloviec, ktorý s týmto krokom nesúhlasí, už avizoval bojkot domácich duelov. Na Facebookovej stránke zverejnili príspevok s titulom "Kudelku si nedáme”. Náhradou za neho ale bude staronový kouč, Fín Tomek Valtonen. Michalovce trénoval v rokoch 2020-2022.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Slovan opustil Kmotríkov obľúbenec, v niečom bol zásadne proti. Je to slušný chlapec, tvrdil (Sportnet podcast)