Blázni z Devínskej potupili v pohári Trenčanov (Sportnet podcast)

Futbalisti AS Trenčín.
Futbalisti AS Trenčín. (Autor: Facebook AS Trenčín)
Sportnet|26. okt 2023 o 07:05

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas stredy udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 26. október a v tento deň oslavuje okrúhle 50. narodeniny bývalý slovenský hokejový útočník Róbert Petrovický.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas pondelka v športovom svete stalo.

Bude Superliga existovať?

V Slovnaft cupe sa opäť diali veci. Futbalisti AS Trenčín v pohári skončili po zápase s piatoligistom z Devinskej Novej Vsi. Po Banskej Bystrici sa tak stali druhým tímom z najvyššej súťaže, ktorý skončil v Slovanft Cupe.

Tréner Devínskej Lukáš Luknár pred zápasom pobavil vetou: „Myslieť na víťazstvo by bolo asi bláznovstvo, ale my sme takí blázni, že sa o to pokúsime.” Ak by teda existoval prístroj na meranie bláznov, pri napojení na hráčov Devínskej Novej Vsi by asi vybuchol.

Viac k téme:

Známa tvár mieri do Slovana

Denis Godla. Pamätáte si toto meno? Tento brankár sa stal novou posilou Slovana Bratislava. Naposledy hráč českého Litvínova podpísal v slovenskom klube kontrakt do konca prebiehajúcej sezóny s následnou ročnou opciou.

Godla sa vracia do Slovana po ôsmich rokoch. Dres klubu obliekal už v juniorke a do pamäti fanúšikov sa zapísal už v mládežníckych časoch.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Blázni z Devínskej potupili v pohári Trenčanov (Sportnet podcast)