Ako Šilhavý vyháňal hráčov z hospody. Česi sa držia slov Boleka Polívku (Sportnet podcast)

Jaroslav Šilhavý.
Jaroslav Šilhavý. (Autor: Reprofoto - Youtube/ceskarepre)
Sportnet|20. nov 2023 o 00:15

Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je pondelok 20. november a v tento deň sa pred rokom odohral rozlúčkový zápas Mareka Hamšíka.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

České heslo

Futbalová reprezentácia Česka pred záverečným a rozhodujúcim stretnutím o postup na majstrovstvá Európy 2024 proti Moldavsku riešila závažný škandál. 

Tri opory tímu Vladimír Coufal, Jakub Brabec a Ján Kuchta si v sobotu večer vyšli do nočného klubu, kde toho čosi popili. Samozrejme ich hneď na druhé ráno zväz vyradil a poslal domov.

Aká by to predsa bola noc v klube bez následkov? Očividne sa ale chalani držia hesla: „Ku*vy, chlast a chlebíčky, to jsou naše koníčky.” 

Do našich rúk sa dostala exkluzívna nahrávka, na ktorej je zachytený tréner českého tímu Jaroslav Šilhavý, keď načapal svojich zverencov v hospode. Vypočuť si ju môžete v podcaste.

Viac k téme:

Verstappen ovládol Ameriku

Max Verstappen v nedeľu triumfoval na Veľkej cene Las Vegas. Bolo to preňho už 18. víťazstvo v sezóne a 53. v kariére, čím historicky vyrovnal tretieho Sebastian Vettela.

Počas celého víkendu hejtoval preteky v Las Vegas, no nakoniec si predsa len po výhre zaspieval “Viva Las Vegas”. V tejto sezóne vyhral tzv. “americký three-peat”.

Ovládol všetky veľké ceny v Spojených štátoch amerických. Triumfoval v Miami, Texase a najnovšie aj v Las Vegas. Stal sa tak jediným jazdcom v histórii, ktorý vyhral tri veľké ceny v jednej krajine počas jednej sezóny. Na svoje konto si pripísal ďalší rekord, to nie je žiadna novinka.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Ako Šilhavý vyháňal hráčov z hospody. Česi sa držia slov Boleka Polívku (Sportnet podcast)