Sp. N. Ves B. Bystrica B 1:0 (0:0)

Sportnet|22. okt 2007 o 00:00

SP. NOVÁ VES. Dopoludnia v metropole Spiša snežilo, ale do výkopu zápasu sa sneh roztopil a hracia plocha na stretnutie bola vo veľmi dobrom stave.

Uzimených divákov zohrial dobrý výkon domáceho mužstva. Tí od začiatku išli za svojím cieľom víťazstvom. V 7. minúte mieril tesne vedľa Pavlík. Dve veľké príležitostí na skórovanie nevyužil Čekovský. Aj druhý polčas bol v réžii Spišiakov. Už v 47. minúte mieril do brvna Čekovský. V 62. minúte pohotovú strelu Hamráčeka brankár hostí vyrazil na roh. Rozhodujúcim momentom bola 64. minúta, keď po rohovom kope najvyššie vyskočil kapitán Maxim a umiestnenou hlavičkou poslal loptu do siete. Aj po strelenom góle boli domáci iniciatívnejším mužstvom a keď už ďalší gól nezaznamenali, tesné víťazstvo si s prehľadom udržali.

Gól: 64. Maxim. ŽK: Ondáš, Čekovský Vajda. Rozhodca: Leško. Divákov: 200.

SP. NOVÁ VES: Suslov Peregrim, Petruš, Maxim Hamráček, Ondáš (56. Polkabla), Kováč, Stanislav, Horváth Čekovský (80. Bdžoch), Pavlík. B. BYSTRICA B: Petrík Klučiar, Daško, Štuber Konček, Libič, Rusnák, Kamas, Vajda (79. Čiliak) Tomaček (53. Talpaš), Vukovič (69. Palovič).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Sp. N. Ves B. Bystrica B 1:0 (0:0)