Slov-matic FOFO prehral na úvod so Šachťorom Doneck

SITA|11. nov 2008 o 14:45

Slovenský futsalový majster Slov-matic FOFO Bratislava prehral v úvodnom stretnutí A-skupiny elitnej fázy UEFA Futsal Cupu 2008/09 s ukrajinský mužstvom Šachťor Doneck.

JEKATERINBURG. Slovenský futsalový majster Slov-matic FOFO Bratislava prehral v úvodnom stretnutí A-skupiny elitnej fázy UEFA Futsal Cupu 2008/09 s ukrajinský mužstvom Šachťor Doneck 1:7 (0:3). Zverenci trénera Jána Janíka v prvej polovici úvodného dejstva držali krok s favoritom duelu, no v 11. min inkasovali z kopačky Brazílčana Vassuru. Tri minúty pre koncom I. polčasu si tréner Ukrajincov zobral oddychový čas a do prestávky sa Šachťoru podarilo ešte dvakrát skórovať - v oboch prípadoch sa presadil ďalší hráč z Brazílie Fusama. Po zmene strán už na 4:0 upravil Junakov a o necelú minútu zvyšoval po chybe obrany slovenského šampióna Romario. Ešte v tej istej minúte sa podarilo skorigovať Bartošekovi. Do konca duelu však už "oranžoví" nedokázali rozvlniť sieť za gólmanom Šachťoru Suchomlinovom. Naopak, Gašparoviča prekonali Fusama a Moskvičev a upravili na konečných 1:7 z pohľadu slovenského majstra. "Super z pätnástich šancí premenil polovicu, náš tím z dvanástich iba jedinú. Takto vysoko sme už neprehrali dosť dlho, ak ma pamäť neklame, tak v roku 2003 v Košiciach 0:6. Musíme zdvihnúť hlavy a koncentrovať sa na ďalší zápas proti domácemu kolektívu," prezradil po zápase majiteľ klubu Martin Grendár.

Slov-matic FOFO Bratislava v stredu 12. novembra o 15.15 SEČ nastúpi proti tímu MFK Viz-Sinara Jekaterinburg, ktorý v utorok popoludní čaká ešte zápas s talianskym celkom Alter Ego Luparense.

Výsledok:

Šachťor Doneck (Ukr.) - Slov-matic FOFO Bratislava 7:1 (3:0)

Góly: 18., 20. a 32. Fusama, 11. Vassura, 25. Junakov, 26. Romario, 33. Moskvičev - 26. Bartošek, 400 divákov

Zostava Slov-maticu: Gašparovič, Polúch - Berky, Fehérvári, Vodecký, Rejžek - Várady, Haľko, Čambal, Gabaš, Mikletič, Bartošek

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Futsal»Slov-matic FOFO prehral na úvod so Šachťorom Doneck