Serena Williamsová v Aténach nebude štartovať

TASR|11. aug 2004 o 14:35

Atény 11. augusta (TASR) - Americká tenistka a bývalá svetová jednotka Serena Williamsová sa v stredu odhlásila z olympijského tenisového turnaja. Žiadne ...

Atény 11. augusta (TASR) - Americká tenistka a bývalá svetová jednotka Serena Williamsová sa v stredu odhlásila z olympijského tenisového turnaja. Žiadne podrobnejšie dôvody doteraz organizátorom neuviedla, odhaduje sa však, že primárnou príčinou jej neúčasti je zranenie kolena.

Z tohto dôvodu vynechala i turnaj WTA v kanadskom Montreale. Podľa organizátorov aténskeho podujatia ju vo dvojhre nahradí Austrálčanka Samantha Stosurová. Serena Williamsová získala spolu so staršou sestrou Venus pred štyrmi rokmi v Sydney zlatú medailu vo štvorhre. Zatiaľ je otázna aj účasť Venus, ktorá má tiež zdravotné problémy. Ak sa rozhodne hrať, jej partnerkou vo štvorhre bude namiesto Sereny s najväčšou pravdepodobnosťou Chanda Rubinová.

Deň pred S. Williamsovou musela odrieknuť účasť na olympiáde ďalšia špičková americká tenistka Jennifer Capriatiová, ktorá má zranenú kolennú šľachu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Olympijské»Serena Williamsová v Aténach nebude štartovať