Scolari o Lampardovom góle: "Fantastické!"

SITA|30. okt 2008 o 13:09

KINGSTON UPON HULL 30. októbra (SITA, AFP) - Výkon stredopoliara anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Franka Lamparda v stredajšom dueli 10. kola Premier League 2008/09 na pôde nováčika Hull City ...

KINGSTON UPON HULL 30. októbra (SITA, AFP) - Výkon stredopoliara anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Franka Lamparda v stredajšom dueli 10. kola Premier League 2008/09 na pôde nováčika Hull City (3:0) nadchol trénera "The Blues" Luiza Felipeho Scolariho natoľko, že podľa neho by mal byť 30-ročný anglický reprezentant ocenený v ankete FIFA ako Najlepší futbalista za rok 2008. Lampard sa ocitol v zozname 23 nominovaných hráčov spolu s najväčšími favoritmi Cristianom Ronaldom či Fernandom Torresom. Výsledok ankety bude známy až 12. januára 2009.

Lampard v stredu večer na KC Stadium už v 3. min otvoril skóre duelu, keď využil zlý odkop domáceho obrancu Paula McShana a presne z hranice šestnástky ľavačkou preloboval brankára Hull City. "Bol to fantastický gól, ktorý dokáže streliť len hráč ako Frank Lampard. Väčšina iných futbalistov nedisponuje potrebným citom pre loptu v kombinácii s inteligenciou, aby sa im podarilo niečo takéto. Bol to jeden z najkrajších gólov, aké som vo svojom živote videl," povedal na adresu tvorcu hry svojho mužstva Brazílčan Scolari.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Scolari o Lampardovom góle: "Fantastické!"