RCS Košice vyhrali titul

Lietajúci kormidelník. Hráči RCS Košice sa tešia po víťazstve v rozhodujúcom zápase vo finále play-off extraligy Slov-matic FOFO Bratislava - RCS Košice. Na snímke hore tréner Košíc Richard Bačo.
Lietajúci kormidelník. Hráči RCS Košice sa tešia po víťazstve v rozhodujúcom zápase vo finále play-off extraligy Slov-matic FOFO Bratislava - RCS Košice. Na snímke hore tréner Košíc Richard Bačo. (Autor: sita)
TASR|25. máj 2009 o 00:00

Futsalisti RCS Košice sa stali šampiónmi slovenskej JOMA extraligy. V piatom rozhodujúcom zápase play-off o titul zdolali úradujúceho majstra Slov-matic FOFO Bratislava na jeho palubovke 5:3 a finálovú sériu vyhrali 3:2.

BRATISLAVA.

Skóre zápasu sa menilo ako na hojdačke. Prvý gól dali zverenci trénera Jána Janíka, hostia však odpovedali dvakrát a viedli 2:1. Slov-matic obrátil skóre na 3:2, RCS však stačil vyrovnať a 18 sekúnd pred koncom zaznamenať vedúci gól. Bratislavčania, ktorí v predošlých štyroch ročníkoch futsalovej extraligy vždy vyhrali, siahli za stavu 3:4 k hre bez brankára, ale namiesto vyrovnania inkasovali piaty gól.
Košický RCS, ktorého trénerom je Richard Bača, získal svoj premiérový titul vo futsale, dva má na konte z predchádzajúceho účinkovania v malom futbale.

Výsledok - 5. finále:


Slov-matic FOFO Bratislava - RCS Košice 3:5 (1:1)

Góly: Haľko 2, Bartošek - Serbin 2, Kyjovský, Brunovský, Fernandez, ŽK: Mikita - Klema, 800 divákov.

(konečný stav série 2:3).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»RCS Košice vyhrali titul