Posledná fáza predaja vstupeniek na MS 2011 sa začína v utorok

Igor Nemeček
Igor Nemeček (Autor: SITA/AP)
SITA|31. jan 2011 o 15:14

Začína sa tretia fáza predaja vstupeniek na hokejový šampionát 2011. "Máme avizovaný aj veľký záujem fanúšikov z Bieloruska," avizuje generálny riaditeľ šampionátu Igor Nemeček.

BRATISLAVA. Osemdesiatsedem dní pred začiatkom hokejových majstrovstiev sveta 2011 (29.4. - 15. 5.2011, Bratislava a Košice) odštartuje záverečná - tretia fáza predaja vstupeniek. Lístky na jednotlivé šampionátové stretnutia si budú môcť záujemcovia zakúpiť od 1. februára od 12.00 h.

Veľký záujem o lístky na šampionát, ktorý sa bude konať vo dvoch najväčších slovenských mestách v Bratislave a Košiciach, zaregistrovali organizátori už počas predchádzajúcich dvoch fáz, keď boli k dispozícii vstupenky na skupiny a denné vstupenky. Od začiatku predaja (27. septembra 2010) našlo svojich majiteľov už 205-tisíc vstupeniek, čo je vyše polovica z celkového počtu poskytnutého do predaja.

"Máme informácie, že mnohí záujemcovia čakali práve na moment, keď budú k dispozícii vstupenky na jednotlivé stretnutia. Veríme, že to pozdvihne aj predaj v Košiciach a fanúšikovia si nájdu svoju cestu na zápasy najvyššej svetovej kvality,“ povedal generálny riaditeľ šampionátu Igor Nemeček.

V košickej Steel Aréne budú určite patriť k ťahákom stretnutia olympijského víťaza Kanady, Spojených štátov či Švédska. "Máme avizovaný aj veľký záujem fanúšikov z Bieloruska, ktorí čakajú na vstupenky na jednotlivé zápasy,“ doplnil Nemeček.

Vstupenka na jedno stretnutie základnej skupiny stojí v Bratislave 55 eur (I. kat.) a 40 eur (II. kat.), v Košiciach 55 (I. kat.) a 30 eur (II. kat.). Štvrťfinále je k dispozícii za 110 alebo 83 eur, semifinále na 150, resp. 112 eur, zápas o 3. miesto na 120 alebo 90 eur a napokon finále na 250, či 188 eur. Najlacnejšie budú vstupenky na zápasy skupiny o udržanie sa. V Bratislave budú stáť lístky 19, resp. 14 eur a v Košiciach 19 a 10 eur.

Organizačný výbor majstrovstiev sveta upozorňuje fanúšikov, že oficiálnym partnerom predaja vstupeniek je sieť Ticketportal. Predajca je oprávnený si účtovať k cene vstupenky spracovateľský poplatok vo výške do troch percent (plus DPH).

Agentúru SITA informovala riaditeľka komunikácie MS Michaela Grendelová.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Posledná fáza predaja vstupeniek na MS 2011 sa začína v utorok