Popradčania potešili v aktivite

Sportnet|15. nov 2007 o 00:00

Aj v treťom vzájomnom súboji s Nitrou v tejto sezóne sa z víťazstva radovali hokejisti HK AquaCity ŠKP Poprad. Po dvoch tesných triumfoch tentoraz

hladko zdolali svojho súpera na domácom ľade 6:2.

POPRAD. Hostia spod Zobora nezachytili úvod a dva rýchle góly v ich sieti určili ďalší priebeh stretnutia. "Myslím si, že začiatok zápasu patril nám, potom sme však zo siedmich striel dostali štyri góly a bolo po stretnutí. Záver už bol jednoznačne v prospech Popradu," konštatoval hosťujúci tréner Rostislav Vlach.

Presadili sa v koncovke

Oveľa spokojnejší mohol byť po zápase domáci kormidelník František Hossa. "Som rád, že po prestávke sme boli veľmi aktívni a z toho sme si vytvárali prečíslenia súpera a hráči v pohybe prekorčuľovali jeho systém. Teší ma, že sme sa v koncovke presadzovali a že sme stále mali navrch. Dôležité je, že zápas dohrali všetci hráči, ktorí boli nominovaní na toto stretnutie a že sa uviedli aj tí noví a že získavajú skúseností z extraligových zápasov. Chlapcom môžem poďakovať a verím, že v tejto aktivite budú pokračovať aj v ďalších zápasoch," uviedol F. Hossa.

Debutant nesklamal

Svoj premiérový extraligový seniorský štart si odkrútil mladý obranca Patrik Bakoš. "Sledovali sme ho už dlhšie, zaujal nás svojím fyzickým fondom a hlavne z pohľadu rozohrávky i dôrazom v osobných súbojoch. Má perspektívu a môže byť z neho kvalitný obranca," naznačil popradský kouč, ktorému okrem dlhodobo zranených útočníkov Vrbatu a Kubusa chýbal aj chorý Jasovský. "Jasovský dobral antibiotiká a už aj s Kubusom začali trénovať. Ešte im ale chýba zápasová prax, takže ešte chvíľu potrvá, kým sa vrátia do zostavy. Návrat Vrbatu očakávame až niekedy po Vianociach, resp. po Novom roku," dodal F. Hossa.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Popradčania potešili v aktivite