NHL - aktuality 21.3. 2008

SITA|21. mar 2008 o 13:04

DETROIT 21. marca (SITA) - Zámorský hokejový klub Detroit Red Wings sa bude musieť až do konca základnej časti tohto ročníka NHL zaobísť bez svojho obrancu Brada Stuarta, ktorý vynechá možno aj začiatok ...

DETROIT 21. marca (SITA) - Zámorský hokejový klub Detroit Red Wings sa bude musieť až do konca základnej časti tohto ročníka NHL zaobísť bez svojho obrancu Brada Stuarta, ktorý vynechá možno aj začiatok playoff. Vo štvrtok to oznámil generálny manažér „červených krídel“ Ken Holland. Stuart si v stredajšom stretnutí s Columbusom (3:1) zlomil bližšie nešpecifikovaný prst, keď sa snažil zblokovať strelu jedného z protihráčov.

Toronta 4 až 6 týždňov bez Colaiacova

Zraneniami sužovaný hokejista klubu zámorskej hokejovej NHL Toronto Maple Leafs Carlo Colaiacovo bude opäť istý čas pauzovať. Dôvodom sú roztrhnuté svaly v okolí slabín, ktoré si tento 25-ročný obranca poranil v utorňajšom zápase proti New York Islanders. Odhaduje sa, že absentovať bude približne 4 až 6 týždňov. Toronto povolalo namiesto neho Staffana Kronwalla z Toronta Marlies hrajúceho AHL. Colaiacovo nazbieral v tejto sezóne v 28 stretnutiach 6 bodov za 2 góly a 4 asistencie.

Mitchell nakoniec bez trestu

Obranca zámorského hokejového klubu hrajúceho kanadsko-americkú NHL San Jose Torrey Mitchell vyviazol po zasadaní disciplinárnej komisie súťaže bez trestu. Komisia zvažovala podiel jeho viny na zranení hokejistu Minnesoty Kurtisa Fostera, ktorý si v stredajšom stretnutí týchto dvoch družstiev zlomil nohu a vynechá tak celý zvyšok tejto sezóny. V druhej časti hry sa totiž obaja hráči zrazili a Foster potom v páde tvrdo narazil na mantinel. Z klziska ho museli odniesť na nosidlách.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»NHL - aktuality 21.3. 2008