Neboli sme stále anjeli. Pokrstili knihu trnavskej legendy

Na snímke zľava bývalý hráč Trnavy Jozef Štibrányi, autor knihy Mojmír Staško, bývalí hráči Trnavy Valér Švec, Stanislav Jarábek, Alojz Fandel, Kamil Majerník a vydavateľ Július Šefčík krstia knihu Neboli sme stále anjeli - Najslávnejšia trnavská éra v sp
Na snímke zľava bývalý hráč Trnavy Jozef Štibrányi, autor knihy Mojmír Staško, bývalí hráči Trnavy Valér Švec, Stanislav Jarábek, Alojz Fandel, Kamil Majerník a vydavateľ Július Šefčík krstia knihu Neboli sme stále anjeli - Najslávnejšia trnavská éra v sp (Autor: TASR)
SITA|24. dec 2015 o 12:40

Počas kariéry ho volali Šabla, preto aj jeho knihu pokrstili Šabľou. Stanislav Jarábek v diele Neboli sme stále anjeli spomína na najslávnejšiu éru trnavského futbalu.

TRNAVA. "Neboli sme stále anjeli" - znie názov novej knihy, v ktorej legenda Spartaka Stanislav Jarábek spomína na naslávnejšiu éru trnavského futbalu.

Nedávno ju pokrstili originálnou kozáckou šabľou, keďže kapitána majstrovskej Trnavy prezývali Šabla.

1_res.jpg

Knihu Stanislava Jarábka krstili šabľou. FOTO - TASR.

Jarábek dostal šabľu ako dar ešte na poste trénera Slovana Bratislava, keď mužstvo viedol na gruzínskej pôde v dueli s Lokomotivom Tbilisi.

Na slávnostnom krste sa zúčastnili legendy trnavského futbalu - Jozef Štibrányi, Alojz Fandel, Kamil Majerník, Valerián Švec. Zo súčasnej generácie nechýbal Martin Mikovič, otcovu knižnú prvotinu si nenechal ujsť ani tréner Juraj Jarábek.

2_res.jpg

Stanislav Jarábek podpisuje svoju knihu. FOTO - TASR.

V publikácii sa objavilo množstvo nepublikovaných historiek a pikošiek zo zákulisia majstrovskej Trnavy i neskoršieho klubového vývoja. Knihu autorsky zostavil športový novinár Mojmír Staško.

Informácie zverejnil web trnavského klubu.

Stanislav Jarábek sa v roku 2013 zúčastnil na galavečere legiend Spartaka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Neboli sme stále anjeli. Pokrstili knihu trnavskej legendy