Trnava? Nie som zdravý, ani pripravený, reaguje Škrtel pre Sportnet

Martin Škrtel.
Martin Škrtel. (Autor: TASR / AP)

Dôležitý je najmä môj zdravotný stav, tvrdí futbalista.

TRNAVA. Futbalový obranca a bývalý kapitán reprezentácie Martin Škrtel poprel, že by mal už v najbližších dňoch podpísať kontrakt s futbalovým klubom Spartak Trnava. 

„Karol (Karol Csontó je agent Škrtela, pozn. red.) nepovedal jeden detail, že zatiaľ nie som zdravý. Prvou podmienkou, aby som sa s niekým dohodol, je to, aby som bol zdravý. A to nie som. Nie som pripravený,“ priznal pre Sportnet Martin Škrtel.  

„Možno to agent myslel v tom zmysle, že som s Trnavou v kontakte,“ doplnil.

Škrtel naposledy pôsobil v tureckom klube Basaksehir Istanbul. V závere decembra 2020 utrpel nepríjemné a vážne zranenie, ktoré ho vyradilo z hry na niekoľko mesiacov. Praskla mu achilovka na ľavej nohe a musel podstúpiť operáciu.

„Na to, aby sme mohli niečo uzavrieť je dôležitý najmä môj zdravotný stav,“ vysvetľoval niekdajší kapitán slovenskej reprezentácie. 

Škrtel: Nie je to také horúce

Škrtel je odchovancom Ráztočna a Prievidze. S veľkým futbalom začal v Trenčíne, kde debutoval aj v slovenskej lige. Mal vtedy sedemnásť.

V najvyššej slovenskej súťaži odohral 34 zápasov, gól nedal. V roku 2004 prestúpil z Trenčína do ruského Zenitu Petrohrad. 

„Nie je to také horúce. Nie je to téma najbližších dní, že by som mal podpisovať zmluvu. Či už s Trnavou, alebo s niekým iným,“ dodal bývalý stopér Liverpool FC. 

Cuninka: Nemáme nič potvrdené

Slová Škrtela potvrdil aj riaditeľ Spartaka Trnava Milan Cuninka. 

„S Martinom sme stále v kontakte, ale nemám nič potvrdené, že by sa rozhodol. Pán Csontó vie asi viac ako my, takže sa treba pýtať jeho,“ reagoval pre Sportnet riaditeľ Spartaka Trnava Milan Cuninka. 

Škrtel tak upravil slová svojho agenta, ktoré riekol v rozhovore pre cas.sk.

„Nie je to žiadne tajomstvo a Martin sa sám tým netají. Chce hrať za Trnavu, už dolaďujeme iba detaily, takže myslím si, že v priebehu tohto týždňa by sa všetko malo papierovo dotiahnuť a kontrakt podpísať,“ prezradil Novému Času Škrtelov agent Karol Csontó.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Trnava? Nie som zdravý, ani pripravený, reaguje Škrtel pre Sportnet