Škrtel na Slovensko? Nemáme nič potvrdené, reaguje šéf Trnavy

Martin Škrteľ.
Martin Škrteľ. (Autor: TASR / AP)
Sportnet|9. aug 2021 o 10:43

Má podpísať zmluvu na jeden rok.

Správu aktualizujeme

BRATISLAVA. Futbalový obranca a bývalý kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel sa po 17 rokoch vracia na Slovensko. 

Podľa potrálu  cas.sk má s Trnavou podpísať zmluvu na jeden rok.

 „Nie je to žiadne tajomstvo a Martin sa sám tým netají. Chce hrať za Trnavu, už dolaďujeme iba detaily, takže myslím si, že v priebehu tohto týždňa by sa všetko malo papierovo dotiahnuť a kontrakt podpísať,“ prezradil Novému Času Škrtelov agent Karol Csontó.

Trnava: Nemáme nič potvrdené

Trnava však prestup zatiaľ nepotvrdila. „S Martinom sme stále v kontakte, ale nemám nič potvrdené, že by sa rozhodol. Pán Csontó vie asi viac ako my, takže sa treba pýtať jeho,“ reagoval pre Sportnet riaditeľ Spartaka Trnava Milan Cuninka. 

Bývalý hráč slávneho Liverpoolu viackrát priznal svoje puto k Trnave. 

"Niekto drukoval Manchester United, Realu Madrid či Liverpoolu, ja som odmalička fanúšikom Trnavy. Ostalo mi to doteraz. Bolo by pekné zahrať si v klube, ktorému držím palce," vravel Škrtel v minulosti v rozhovore pre SME.

Škrtel naposledy pôsobil v tureckom klube Basaksehir Istanbul, s ktorým získal aj majstrovský titul.

Slovenskú ligu si užil málo

V závere decembra 2020 utrpel nepríjemné a vážne zranenie, ktoré ho vyradilo z hry na niekoľko mesiacov. Praskla mu achilovka na ľavej nohe a musel podstúpiť operáciu.

Škrtel je odchovancom Ráztočna a Prievidze. S veľkým futbalom začal v Trenčíne, kde debutoval aj v slovenskej lige. Mal vtedy sedemnásť.

V najvyššej slovenskej súťaži odohral 34 zápasov, gól nedal.

„Odišiel som do cudziny ako devätnásťročný, nemal som možnosť si to u nás užiť. Bolo by pekné vrátiť sa na Slovensko,“ avizoval už v minulosti. 

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Škrtel na Slovensko? Nemáme nič potvrdené, reaguje šéf Trnavy