Marián Hossa už naplno zaberá, zahrá si proti Columbusu

Marián Hossa
Marián Hossa (Autor: tasr ap)
TASR|14. jan 2010 o 11:21

Slovenský hokejový útočník v stredu naplno zaberal so spoluhráčmi na tréningu Chicaga a podľa posledných správ by nič nemalo brániť tomu, aby sa nemohol zapojiť do akcie už piatok.

CHICAGO. Slovenský hokejový útočník Marián Hossa v stredu naplno zaberal so spoluhráčmi na tréningu Chicaga a podľa posledných správ by nič nemalo brániť tomu, aby sa nemohol zapojiť do akcie už v najbližšom zápase NHL v noci na piatok proti Columbusu.

Tridsaťročný krídelník vynechal nedeľňajší súboj s Anaheimom (1:3) pre bližšie nešpecifikované zranenie v spodnej časti tela.

Problémy však boli iba krátkodobého charakteru a posledné dva dni opäť tvrdo trénoval. Podľa chicagských médií absolvoval Hossa v stredu takmer hodinu dlhý tréning, v ktorom korčuľoval v útoku s Patrickom Sharpom a Andrew Laddom.

V zápase proti Blue Jackets sa bude trenčiansky odchovanec snažiť pomôcť svojmu tímu ukončiť dvojzápasovú sériu bez víťazstva. Starší z bratov Hossovcov odohral v tejto sezóne 23 stretnutí, v ktorých strelil 11 gólov a zaznamenal 10 asistencií.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Marián Hossa už naplno zaberá, zahrá si proti Columbusu