Mahrez považoval pred príchodom Leicester za klub ragbistov

Mahrez bude takmer s istotou na konci ročníka v ideálnej zostave sezóny Premier League.
Mahrez bude takmer s istotou na konci ročníka v ideálnej zostave sezóny Premier League. (Autor: SITA/AP)
SITA|3. mar 2016 o 13:45

Alžírsky krídelník prekvapil svojím vyhlásením, pred dvoma rokmi vôbec neregistroval aktuálneho lídra Premier League na futbalovej mape.

LEICESTER. Alžírska hviezda Leicestru City Riyad Mahrez sa priznal, že pred svojím prestupom do tímu aktuálneho lídra anglickej Premier League nikdy predtým nezaregistroval tento klub na futbalovej mape - dokonca si myslel, že ide o ragbyový klub.

"Leicester som nepoznal. Vo Francúzsku sme o nich veľa nevedeli, hrali len v The Championship (druhá najvyššia anglická súťaž, pozn.). Myslel som si, že ide o klub ragbistov," vyhlásil 25-ročný krídelník, citoval ho portál fourfourtwo.com.

"Keď som však do klubu prišiel, našiel som tu veľmi dobré zázemie. Neľutujem svoj príchod, Leicester City je najlepší klub, v akom som doteraz pôsobil," doplnil Mahrez, ktorý medzi "líšky" prišiel v januári 2014.

Už počas prvých mesiacov v novom pôsobisku pomohol klubu k prieniku medzi anglickú elitu, počas vlaňajška prispel k úspešným záchranárskym prácam.

PICTURED: We're all square early in the second half. More open game than many expected. What next? #LeiWba

Posted by Leicester City Football Club on Tuesday, March 1, 2016

V aktuálnej sezóne sú zverenci Claudia Ranieriho desať kôl pred koncom na líderskej pozícii, druhý Tottenham má trojbodové a tretí Arsenal Londýn šesťbodové manko.

"Táto sezóna je pre Leicester najlepšou v histórii, musíme len kráčať ďalej. Nechýba nám kvalita ani sebadôvera, keď vyhrávate zápasy, viera vo vlastné sily sa ešte zvyšuje. Taký je futbal," uzavrel Mahrez.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Mahrez považoval pred príchodom Leicester za klub ragbistov