Konečne doma, konečne víťazstvo

Sportnet|16. feb 2009 o 00:00

SP. NOVÁ VES. Niekoľko týždňov bol v metropole Spiša basketbalový pôst. Až v tretiu februárovú sobotu sa konečne hral extraligový

basketbal.

(Staro)noví hráči

Na majstrovský zápas sa čakalo dlho, ale stálo to za to. Víťazstvo 74:61 bolo ako pokropenie živou vodou. Menším prekvapením pre divákov boli (staro)nové posily Novovešťanov. Nejako zvlášť netreba predstavovať Jozefa Bučáka. Nováčikom je Jermaine Griffin, ktorý sa v sobotu prezentoval desiatimi bodmi.

"V tomto stretnutí sa mi hralo veľmi dobre. Zabral celý tím. Zatiaľ sa mi tu veľmi páči, chcel by som tu zostať do konca sezóny. Záleží to od rozhodnutia vedenia klubu. Na Spiš som prestúpil z Ukrajiny, kde som predtým pôsobil, zahral som si aj pohár UEP. Na Ukrajinu som prišiel z USA, kde som hral za univerzitný team," predstavila sa nová posila Spišiakov.

Vladovi sa nedarilo

Keď už hrá na Spiši Banská Bystrica, domáci diváci sú zvedaví aj na vystúpenie Vladimíra Hovaňáka. "Na domácej palubovke sa mi dnes hralo veľmi zle. V poslednej dobe sa nám nedarí, bol to z našej strany hrozný zápas. Ešte dobre, že sme to uhrali tak, ako sme to uhrali. Naša hra je v nás a nie v súperoch. V nasadení sme poľavili, nedarí sa nám už viacej zápasov dozadu. Z toho to vyústilo, že sa tak trápime," sklamane skonštatoval Vladimír Hovaňák.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Konečne doma, konečne víťazstvo