Kanaďania aj Francúzi chvália košickú Steel Arenu

SITA|7. feb 2011 o 19:48

V prechádzajúcich dňoch zavítali do Košíc, jedného z dejísk tohtoročných majstrovstiev sveta v hokeji, zástupcovia výprav Kanady a Francúzska.

BRATISLAVA. V prechádzajúcich dňoch zavítali do Košíc, jedného z dejísk tohtoročných majstrovstiev sveta v hokeji, zástupcovia výprav Kanady a Francúzska.

Rovnako ako u ostatných delegácií bolo cieľom ich návštevy overiť si pripravenosť a kvalitu hotela, kde budú tímy ubytované ako aj stav hokejovej arény, v ktorej sa šampionát uskutoční.

Scott Salmond z kanadskej výpravy po návšteve Košíc pre iihf.com nešetril slovami chvály: "Hotel ma veľmi milo prekvapil a som presvedčený, že aj hráči NHL, ktorí sú zvyknutí na špičkovou úroveň služieb, sa tu budú cítiť veľmi dobre. Čo sa týka arény, ta spĺňa aj tie najnáročnejšie kritéria. Jediný rozdiel oproti Kanade je ten, že u nás sú haly omnoho väčšie. Ale inak je Steel Arena vynikajúca. Už sa tešíme na domácich fanúšikov, ktorým budeme chcieť ukázať to najlepšie, čo naši hráči NHL dokážu.

Veľmi pochvalne sa vyjadroval aj Patrick Francheterre z francúzskej hokejovej federácie. Ocenil predovšetkým to, že podmienky v hoteli aj v aréne sú rovnaké pre všetky tímy bez ohľadu na ich umiestnenie vo svetovom rebríčku: "Veľmi nás potešilo, že ubytovanie aj podmienky v hale sú na veľmi vysokej úrovni pre všetkých účastníkov, nielen pre tímy zo svetovej špičky. Pre našich hráčov to bude určite príjemný šampionát, na ktorý sa už veľmi tešíme.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Kanaďania aj Francúzi chvália košickú Steel Arenu