Kalnište už na bod siahnuť nestihlo

Sportnet|29. okt 2007 o 00:00

BYSTRÉ. Kalnište síce prišlo v Bystrom o svoju trojzápasovú sériu neporaziteľnosti, o čom domáci rozhodli v prvom polčase, no v klube už majú pred

sebou novú métu.

Jeden polčas nestačil

Hráči Topľana Kalnište cestovali na pôdu lídra súťaže OFK Tatran Bystré s cieľom predĺžiť si svoju sériu neporaziteľnosti na štyri stretnutia. Domáci však potvrdili úlohu favorita predovšetkým v prvom polčase, kedy boli pohyblivejším a lepším tímom, čo dokázali premeniť na dvojgólové vedenie. Po zmene strán hráči Kalnišťa prepli na vyšší rýchlostný stupeň a výsledkom bol kontaktný gól Pavúka v 55. min. Hoci hrajúci tréner hostí Jozef Ivan ocenil snahu svojich zverencov prepracovať sa zlepšeným výkonom k úspešnejšiemu výsledku, brána Bystrého už ostala pre strelcov Topľana zakliata, naopak domáci ešte v závere potvrdili svoje víťazstvo na konečných 3:1. "Na pôdu lídra sme cestovali s cieľom uhrať, čo najlepší výsledok, ale Bystré svojim výkonom od prvých minút potvrdzovalo, že je na prvom mieste tabuľky zaslúžene. Domáci sa ujali vedenia z prísne nariadeného pokutového kopu, no musím priznať, že v týchto fázach hry nám útočníci Tatrana svojou pohyblivosťou a rýchlosťou neraz v obrane poriadne zatopili a skóre sa, až na jeden prípad, nemenilo iba vďaka ich nepresnej streleckej muške. Po zmene strán sme však na trávnik vybehli akoby pokropení živou vodou, pričom nám pomohol aj rýchly kontaktný gól v 55. min.. Hoci sme v druhom polčase boli lepším a pohyblivejším tímom, ďalší presný zásah sme už pridať nedokázali," hodnotil hrajúci tréner Kalnišťa Jozef Ivan.

Môj dom, môj hrad

Kalnište síce prišlo na pôde Bystrého o svoju sériu troch stretnutí bez prehry, ale v tíme už majú pred sebou novú métu. Topľan hrá najbližšie tri stretnutia na domácej pôde a v klube by si v nich radi pripísali na konto plný bodový zásah. "Podľa rozlosovania hráme v závere jesennej a úvode jarnej časti najbližšie tri stretnutia na domácej pôde. Novú sériu by sme preto veľmi radi začali tromi víťazstvami, čo by nám výrazne pomohlo aj v bodovom hodnotení v tabuľke," zdôraznil J. Ivan.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kalnište už na bod siahnuť nestihlo