Inter chce nepohodu zažehnať víťazstvom

Sportnet|14. sep 2007 o 00:00

HUMENNÉ. Odchovanec bardejovského futbalu Jozef Friga odišiel na bratislavské Pasienky práve z Humenného. Futbalový trávnik pod Vihorlatom však

vyskúšať nebude môcť. Čaká ho totiž operácia kolena.Ináč sa to ani nedá nazvať. Dvadsaťpäťročného obrancu pred rokom nepustili na trávnik potrhané kolenné väzy. Pod dohľadom doktora Malinovského mal nakoniec už dovolené absolvovať prípravu. Nič nenasvedčovalo tomu, že smoliarske chvíle zranenia sa zopakujú. "Zaberal som už naplno, v pohári proti Vrbovému som odohral celý zápas, dostával som sa do formy, bol som v pohode. Nastúpil som aj v Prešove, no v 50. minúte mi v kolene puklo a hotovo...," spomenul si Jozef Friga. Keďže najbližšie ho čaká plastika kolenných väzov, návrat na trávnik pripadá v úvahu až v novej sezóne.

Stratené body chcú späť

Pred týždňom čierno-žltí prekvapivo prehrali doma s Michalovcami 0:1 a "odniesli" si to Kamendy, Hejčík a Brisuda, ktorí už nie sú v kádri. "Vyletieť mohol hocikto. Výsledky máme zlé, no chceme ešte zamiešať postupové karty, takže stratené body chceme hneď späť. Humenské prostredie však poznám, nabádal som hráčov, že to bude ťažké," dodal Jozef Friga. Trénerovi Interu bude chýbať kvôli trestu Ševela, k dispozícii mu však bude strelec Majtán.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Inter chce nepohodu zažehnať víťazstvom