Iľko a Solanič dali góly v Trebišove

Sportnet|5. nov 2013 o 00:00

V 14. kole tretej futbalovej ligy v skupine Východ Slavoj Trebišov prehral doma s ŠK Milénium Bardejovská Nová Ves 0:2.

Nováčik dosiahol štvrté víťazstvo a spolu s jednou remízou poskočil na tretie miesto od konca tabuľky, pod ním sú Vranov nad Topľou a Lipany.

TREBIŠOV. V Zemplíne to bol kolektívny a oduševnený výkon, no hlavne nechýbali góly. Už v 1. polčase Iľko získal pre svoj tím sebadôveru a po prestávke to poistil striedajúci Solanič.

Hrajúci tréner František Šott si po jednozápasovej prestávke za červenú kartu tentoraz užíval: „Povzbudila nás výhra s Lokomotívou, no chceli sme prerušiť sériu troch tesných prehier vonku. Konečne sme boli takmer kompletní, chýbal akurát s ČK Pribitný a zranený J. Pavúk. Aj keď domáci začali aktívnejšie, my sme dali gól po mojej strele, ktorú brankár vyrážal a Iľko technickou strelou ponad neho získal vedenie. Ešte do polčasu mohol zvýšiť Kiseľ, no zoči–voči brankárovi neuspel. Po prestávke sa nám hralo v pohode, dobre, domáci sa tlačili na našu bránu, len škoda, že sme nevyužili krídelné priestory. Opäť to bol Kiseľ i Liček, ktorí mohli dať gól.”

Nakoniec druhý gól prišiel z pokutového kopu, čo Šott videl ako výsledok nasadenia: „Pri protiútoku Guľa si obhodil obrancu a bol faulovaný. Pokutový kop Solanič premenil. No aj v koncovke sme boli aktívnejší, lenže Kiseľovi ani tretia gólová šanca nevyšla.”

Fakty

Trebišov – Bard. N. Ves 0:2 (0:1).

Góly: 18. Iľko, 68. Solanič (11 m).

Rozhodoval Ziemba pred 480 divákmi.

Zostava ŠK Milénium: Kačmár – Jaš, Virgala, Gerčák, Macečko (63. Liček), Kiseľ, Luščák, Knap (65. Solanič), Šott, Iľko, Jančošek (46. Guľa).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Iľko a Solanič dali góly v Trebišove