Hossa zatiaľ zostáva pokojný

SITA|20. máj 2009 o 12:43

Slovenský hokejista Marián Hossa v ostatných stretnutiach play off NHL o Stanleyho pohár bodovo mlčí, v piatich zápasoch zaznamenal len jeden bod.

DETROIT. Slovenský hokejista Marián Hossa v ostatných stretnutiach play-off zámorskej NHL o Stanleyho pohár bodovo mlčí, v piatich zápasoch zaznamenal len jeden bod.

V trinástich súbojoch vo vyraďovacej časti dal celkovo 4 góly a pridal 3 asistencie. Táto bilancia zatiaľ útočníka Detroit Red Wings neznepokojuje, najdôležitejšie preňho je zachovať si chladnú hlavu, aj naďalej sa pokúšať o streľbu a veriť, že v ďalších zápasoch mu to tam padne.

"Máme šance. Nepozerám sa na štatistiky, snažím sa myslieť pozitivíne. Ak sa budem dostávať do dobrých príležitostí, skôr alebo neskôr puk do bránky prejde. Celý rok sa nám darilo, prečo by sa nemalo aj teraz? V našom tíme je veľká sila, čo je skvelé. V súčasnosti hrá výborne prvý útok," povedal vo videorozhovore pre mlive.com Hossa. Jeho Detroit vedie vo finále Západnej konferencie NHL nad Chicagom 2:0 na zápasy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Hossa zatiaľ zostáva pokojný