Je to neospravedlniteľné, hnevá sa novinár na Haláka. Po prehre ho odmietol

Jaroslav Halák.
Jaroslav Halák. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|13. mar 2023 o 07:22

Fanúšikovia sa väčšinou zastali slovenského rodáka.

NEW YORK. Známy novinár Larry Brooks sa na Twitteri posťažoval na slovenského brankára Jaroslava Haláka. Nepáčilo sa mu, že odmietol poskytnúť rozhovor pre médiá po prehre v Pittsburghu.

Slovák v tom stretnutí pochytal 32 striel, no ani to nestačilo na výhru. V predĺžení rozhodol presilovkovým gólom na 3:2 obranca Pittsburghu Kris Letang.

VIDEO: Víťazný gól Krisa Letanga

Brooks na sociálnych sieťach napísal: "Jaro Halák odmietol poskytnúť rozhovor pre médiá po zápase. Zrejme je to pri brankároch Rangers bežné. Neexistuje pre to ospravedlnenie.

Vysvetlím vám to. Možno vám na tom nezáleží. Je to v poriadku. Ja už túto prácu robím dlho. Toto je prvá sezóna, v ktorej som sa stretol s tým, že brankári nie sú k dispozícii po každom zápase. Povedal by som, že Šesťorkin s Halákom prehovorili dokopy možno dvanásťkrát. Skrátka to odmietajú."

Reakcie fanúšikov Brooksa zrejme nepotešia. Dali mu najavo, že to s kritikou preháňa. Haláka sa zastali aj preto, lebo sa im páčil jeho výkon.

Hoci si slovenský brankár pripísal štvrtú prehru po sebe, nebyť jeho, možno by si do tabuľky nepripísali ani bod. Po stretnutí sa všetci zhodli, že Penguins boli lepším mužstvom.

"Nehrali sme dobre, to môžem potvrdiť, stále však dokážeme vyhrávať zápasy. Dnes sme získali bod proti naozaj dobrému tímu. Tvrdo sme bojovali. Musíme však byť lepší. Vieme to," vyjadril sa hlavný tréner tímu Gerard Gallant.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Je to neospravedlniteľné, hnevá sa novinár na Haláka. Po prehre ho odmietol