Nedávno ho získali v trejde. Anaheim Ducks podpísali obranný talent

Drew Helleson (vpravo) a Marek Hrivík v súboji na ZOH 2022 v Pekingu.
Drew Helleson (vpravo) a Marek Hrivík v súboji na ZOH 2022 v Pekingu. (Autor: SITA/AP)
Oh my Hockey|16. mar 2022 o 17:42

Kontrakty podpísali za posledné dni šiesti hráči.

NEW YORK. Anaheim Ducks si upísali Drewa Hellesona, ktorého len nedávno získali pri trejde z Colorada Avalanche. S talentovaným obrancom uzavreli nováčikovskú zmluvu na tri roky, začne platiť od začiatku nasledujúcej sezóny.

Dvadsaťročný bek sa predstavil na posledných olympijských hrách v drese Spojených štátov amerických. Sezónu 2021/22 strávil na Bostonskej univerzite, v 32 dueloch pozbieral 25 (4+21) bodov.

Podpisy dvoch hráčov hlásia z Bostonu.

Marc McLaughlin a manažment Bruins sa dohodli na dvojročnej nováčikovskej zmluve. Dvadsaťdvaročný nedraftovaný forvard je kapitánom Bostonskej univerzity, v 33 stretnutiach zaznamenal 32 (21+11) bodov. Reprezentoval USA na olympiáde.

Z NCAA prichádza aj zadák Michael Callahan. Ten je kapitánom Providence College a "medvedi" sa aj s ním dohodli na dvojročnom kontrakte s platnosťou od sezóny 2022/23. V 38 zápasoch prebiehajúceho ročníka zaknihoval 14 (3+11) bodov.

Chicago Blackhawks podpísali kontrakt s Alexom Vlasicom, dvadsaťročným obrancom Bostonskej univerzity. Je bratrancom Marca-Édouarda Vlasica zo San Jose Sharks. Urastený zadák odohral v sezóne 2021/22 32 zápasov, strelil gól a na sedem prihral. Jeho trojročná zmluva začala platiť okamžite.

Nezaostávajú ani floridské organizácie.

Tampa Bay Lightning uzavreli dvojročnú nováčikovskú zmluvu s nedraftovaným Declanom Carlileom z Merrimack College. Americký obranca sa bude hlásiť na farme "bleskov". V prebiehajúcom ročníku získal 24 (7+17) bodov v 35 stretnutiach.

Z Floridy Panthers hlásia trojročný nováčikovský kontrakt s platnosťou od sezóny 2022/23 pre Zacharyho Uensa. Dvadsaťročný obranca bol spoluhráčom Carlilea v NCAA, v 34 zápasoch dal dva góly a pridal sedemnásť asistencií.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Nedávno ho získali v trejde. Anaheim Ducks podpísali obranný talent