Kuriózne zranenie útočníka Anglicka, pred tréningom spadol z bicykla

Anthony Gordon.
Anthony Gordon. (Autor: REUTERS)
REUTERS|27. jún 2024 o 18:58

Futbalisti Anglicka budú súperom Slovenska v osemfinále EURO 2024 v Nemecku.

BRATISLAVA. Anglický útočník Anthony Gordon sa stal terčom podpichovania spoluhráčov na EURO 2024 (ME v Nemecku) po tom, čo na tréningu spadol z bicykla.

Hráča Newcastlu United spozorovali na tréningu s veľkou odreninou na brade a navyše so škrabancami na nose, rukách a kolene.

"Chlapci si vyšli na bicykel. Najprv som sa s ním rozprával, ale nevenoval som mu veľkú pozornosť.

Potom, keď som sa na neho pozrel, tak som zbadal tú obrovskú tržnú ranu na jeho brade. Ale je v poriadku. V tábore to bol trochu žart, ale darí sa mu dobre," povedal vo štvrtok novinárom obranca Marc Guehi.

Gordon debutoval na veľkom turnaji ako náhradník v druhom polčase pri víťazstve Anglicka nad Srbskom 1:0 v úvodnom zápase skupiny.

Declan Rice a Kieran Trippier vo štvrtok ráno netrénovali s hlavnou tréningovou skupinou, ale ľavý obranca Luke Shaw áno, čo vzbudzuje optimizmus, že by sa mohol zaradiť do obrany vo vyraďovacej fáze.

Phil Foden zostáva v Anglicku po tom, čo odcestoval domov, aby bol so svojou partnerkou pri narodení ich tretieho dieťaťa.

Očakáva sa, že Foden, ktorý nastúpil vo všetkých troch zápasoch Anglicka, sa opäť pripojí k tímu pred nedeľňajším osemfinálovým zápasom proti Slovensku.

Nachádzate sa tu:
Domov»EURO 2024»Kuriózne zranenie útočníka Anglicka, pred tréningom spadol z bicykla