Gelničania doma úspešní

Dve veľké víťazstvá. Gelničania dokonali využili výhodu domáceho ľadu. Po výsledkoch 9:4 a 8:1 budú hrať o umiestnenie proti súperovi z Prievidze.
Dve veľké víťazstvá. Gelničania dokonali využili výhodu domáceho ľadu. Po výsledkoch 9:4 a 8:1 budú hrať o umiestnenie proti súperovi z Prievidze. (Autor: Jozef Petruška)
Jozef Petruška|23. feb 2016 o 00:00

Dve víťazstvá nad Bratislavou posúvajú HC Rebellion do bojov o deviatu priečku.

GELNICA. V nadstavbovej časti 2. hokejovej ligy HC Rebellion Gelnica dostali za súpera HK Bratislava. V prvom vystúpení v metropole Slovenska Gelničania prehrali 4:6.

Odveta bola na programe na gelnickom ľade. Celá séria sa hrala na dve víťazné stretnutia.

Dve víťazstvá

V sobotu hostili Gelničania atraktívneho súpera a diváci v tomto stretnutí videli trinásť gólov. Gelnica zvíťazila 9:4 a v nedeľu 8:1.

„Mali sme veľmi dobrý úvod stretnutia, no hostia postupne otočili skóre. Po dvoch tretinách viedli Bratislavčania 4:3. Potom prišli naše veľké chvíle. V tretej tretine sme strelili neuveriteľných šesť gólov a vynútili si tak pokračovanie série v nedeľu,“ povedal Marián Znak z HC Rebellion Gelnica.

Odveta bola na programe v nedeľu o pätnástej hodine. A znova diváci viedli množstvo gólov, síce menej ako v sobotu, ale s víťaznou koncovkou Gelničanov.

„Vyšla nám prvá tretina a v nej tri góly. Po štyridsiatich minútach hry bolo už 6:1 a cenné víťazstvo sme si už ubránili,“ spokojne skonštatoval Marián Znak.

Víťazstvom nad Bratislavčanmi si Rebellion Gelnica opäť predĺžil sezónu, keď bude bojovať o umiestnenie na 9. až 10. miesto. Súperom bude HK Iskra Partizánska.

Séria začína už v stredu 24. februára o 17.30 hod. na gelnickom ľade.

V sobotu 27. februára je odveta v Partizánskom.

Hrá sa na dva víťazné stretnutia a prípadný tretí súboj by sa hral v nedeľu v Prievidzi.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Gelničania doma úspešní