Gattuso po šampionáte v talianskej reprezentácii skončí

TASR|12. jún 2010 o 13:33

Taliansky stredopoliar Gennaro Gattuso oznámil, že majstrovstvá sveta v Juhoafrickej republike budú jeho rozlúčkou s reprezentáciou.

IRENE. Taliansky stredopoliar Gennaro Gattuso oznámil, že majstrovstvá sveta v Juhoafrickej republike budú jeho rozlúčkou s reprezentačným dresom.

Dva dni pred úvodným duelom "Azzuri" s Paraguajom 32-ročný Gattuso poznamenal: "Bude to určite férové, ak v mojom veku uvoľním miesto hráčom, čo majú v nádrži viac paliva."

Za sebou má náročnú sezónu v službách AC Miláno, musel sa vyrovnať so zranením kolena a často figuroval iba na lavičke. Aj na nadchádzajúcom turnaji by mal byť záložník známy hrou s enormným nasadením začínať iba medzi náhradníkmi, no možno v pondelok proti Paraguaju dostane šancu namiesto zraneného stredopoliara Daniela De Rossiho.

Gattuso sa už nechal v minulosti počuť, že jeho snom je trénovať Talianov na majstrovstvách sveta. V prípade, že by sa úradujúcom majstrom sveta prekvapujúco nepodarilo postúpiť zo základnej F-skupiny, bol by Gattusov posledným duelom v drese národného tímu súboj so Slovenskom.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Gattuso po šampionáte v talianskej reprezentácii skončí