Dúbravka dostal najvyššiu známku, ale čelí kritike. Nevyzerá to s ním dobre, tvrdia

Slovenský brankár Newcastle  United Martin Dúbravka.

Dúbravka dostal najvyššiu známku, ale čelí kritike. Nevyzerá to s ním dobre, tvrdia

Slovenský brankár Newcastle United Martin Dúbravka. (Autor: Reuters)
Slovenský brankár Newcastle  United Martin Dúbravka.
Slovenský brankár Newcastle United Martin Dúbravka. (Autor: Reuters)
Pavol Spál|11. dec 2023 o 07:10

Newcastle má vybité baterky. Ako sa ukázal Martin Dúbravka?

BRATISLAVA. Slovenský brankár Martin Dúbravka síce opäť chytá, ale nejde to podľa predstáv. Zarmútil ho najmä Kórejčan Son Heung-Min, ktorý bol mužom zápasu. 

Jeho Tottenham v rámci 16. kola Premier League zdolal Newcastle United 4:1 a známy český komentátor Jaromír Bosák v televíznom štúdiu Canal Plus Sport perlil. 

"Aby sme iba nechválili, tak musím povedať jednu kritickú vec smerom ku Cristianovi Romerovi. Mám pocit, že je to blázon na slobode.

Výborný futbalista, ale regulárny blázon,“ reagoval Bosák na adresu obrancu Tottenhamu, ktorý zápas nezvládal mentálne a hrozila mu červená karta.

Bosák pokračoval v bonmotoch aj pri iných hráčoch: 

„Mám pocit, že tréner Tottenhamu Ange Postecoglou by radšej poslal na ihrisko upratovačku ako Erica Diera (bývalý anglický reprezentant, pozn. red.)," žartoval Bosák svojským spôsobom.

„Son si vodil Trippiera po ihrisku ako bábku,“ opisoval ďalej komentátor. Pri mene slovenského brankára však vážne skonštatoval: „Smutný zápas pre Dúbravku.“ 

Aj toto sa dozviete v článku

  • Ako to vyzerá s Dúbravkom?
  • Akú dostal známku?
  • Aké mal podrobné štatistiky?

Nevyzerá to s ním dobre

Hrdina Slovákov v kvalifikácii o postup na majstrovstvá Európy mal v nedeľu sedem či osem úspešných zákrokov a podľa špecializovaného serveru Sofascore bol najlepším hráčom Newcastle United. Dostal aj najvyššiu známku 7,8. 

Dúbravka napriek tomu odchádzal smutný, pohľad na jeho výkon vyvolal kontroverzie. Názory sa rôznia. Redaktor The Athletic Ed Mackey si položil otázku:

„Je Dúbravka schopný nahradiť zraneného Popea? Má na to ešte tri týždne, ale momentálne to s veteránom nevyzerá dobre.“ Prečo? 

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Dúbravka dostal najvyššiu známku, ale čelí kritike. Nevyzerá to s ním dobre, tvrdia