Ferguson: "O titule ešte nie je rozhodnuté"

Manažéri prvých dvoch celkov Premier League. Liverpoolsky Rafael Benítez (vľavo) a kormidelník Manchestru United Alex Ferguson (vpravo).
Manažéri prvých dvoch celkov Premier League. Liverpoolsky Rafael Benítez (vľavo) a kormidelník Manchestru United Alex Ferguson (vpravo). (Autor: ap)
SITA|23. apr 2009 o 10:56

Futbalisti Manchestru United urobili v stredajšom dohrávanom stretnutí anglickej Premier League 2008/09 proti Portsmouth FC (2:0) ďalší veľmi dôležitý krok k zisku majstrovského titulu.

MANCHESTER.

Hlavný kormidelník Alex Ferguson však napriek trojbodovému náskoku na čele tabuľky pred Liverpool FC a faktu, že "červení diabli" odohrali o jeden zápas menej, upozorňuje, že ešte nič nie je rozhodnuté.

"Samozrejme, že sme v lepšej pozícii ako v utorok, keď bol na 1. mieste Liverpool. No keď som videl náš ľahostajný prístup v druhom polčase proti Portsmouthu, uvedomil som si, že stať sa môže čokoľvek. Musíme sa opäť postaviť nohami pevne na zem," uviedol škótsky lodivod Manchestru.

Ferguson sa bude musieť možno až do konca sezóny 2008/09 zaobísť bez dvojice obrancov Gary Neville, John O´Shea, ktorí sa zranili práve v stredajšom dueli proti "Pompey". V poriadku by už však mal byť stopér Rio Ferdinand, ktorý sa po niekoľkotýždňovej pauze vrátil do zostavy United vo víkendovom semifinále FA Cupu proti Evertonu, no v stredu na súpiske opäť chýbal.

"Proti Evertonu odohral aj nadstavený čas, čo bolo dosť veľké riziko. Jeho zdravotný stav bol dobrý, nechceli sme však nič riskovať a aj vzhľadom na výborné výkony Jonnyho Evansa sme si mohli dovoliť dopriať mu odpočinok," vysvetlil Alex Ferguson.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Ferguson: "O titule ešte nie je rozhodnuté"