Fecák v Žiline na druhom mieste

Turnaj B - kategórie. Ján Fecák z Baldi squash klub Košice, Jaroslav Škoriak Victoria Žilina, Ján Bánoci - Baldi squash klub Košice (víťaz Plate).
Turnaj B - kategórie. Ján Fecák z Baldi squash klub Košice, Jaroslav Škoriak Victoria Žilina, Ján Bánoci - Baldi squash klub Košice (víťaz Plate). (Autor: MM)
Sportnet|25. jan 2013 o 00:00

Vo Victoria squash centre v Žiline sa uskutočnil turnaj B - kategórie v squashi. Zúčastnili sa ho aj štyria hráči košického Baldi squash klubu.

Vo Victoria squash centre v Žiline sa uskutočnil turnaj B - kategórie v squashi. Zúčastnili sa ho aj štyria hráči košického Baldi squash klubu: Baldi Gregor, Jaroslav Ferenc, Ján Bánoci a Ján Fecák.

KOŠICE. V druhom kole sa v Žiline zrodilo prvé prekvapenie turnaja, keď nasadená dvojka Ján Bánoci podľahol domácemu hráčovi Michalovi Poteckému 0:3.

Druhé kolo bolo konečnou aj pre Jaroslava Ferenca, ten podľahol nasadenej štvorke turnaja domácemu Branislavovi Mišovičovi 0:3. V treťom kole sa s turnajom rozlúčil aj Baldi Gregor, podľahol Jaroslavovi Škoriakovi 0:3.

V hre zostal z kvarteta Košičanov iba Ján Fecák, ten sa po výhrach nad Milanom Palom 3:0, Branislavom Mišovičom 3:0 a Michalom Poteckým rovnako 3:0 prebojoval do finále.

Tam ho čakal domáci hráč, žilinská squashová legenda Jaroslav Škoriak, ktorý sa dlhé roky pohyboval na špici slovenského rebríčka. V zápase podal Košičan sympatický výkon a dokázal hrať so skúsenejším súperom vyrovnanú partiu.

Nakoniec sa ale z víťazstva 3:1 tešil Škoriak, no aj Fecákove druhé miesto v silnej konkurencii je dobrým výsledkom pre košický klub.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Fecák v Žiline na druhom mieste