Existuje malá šanca, že PSG pomôže v odvete so City aj Verratti

Marco Verratti chýba v zostave už niekoľko týždňov a nehral ani v prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov.
Marco Verratti chýba v zostave už niekoľko týždňov a nehral ani v prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov. (Autor: TASR/AP)
TASR|9. apr 2016 o 12:36

Je najlepším futbalistom, s akým som kedy hral, povedal o ňom spoluhráč Edinson Cavani. Marco Verratti však pre zranenie už niekoľko týždňov chýba v zostave Paríža Saint-Germain.

PARÍŽ. V tábore Paríža St. Germain dúfajú, že v utorňajšej štvrťfinálovej odvete futbalovej Ligy majstrov 2015/2016 proti Manchestru City bude môcť nastúpiť taliansky stredopoliar Marco Verratti.

Dispečer stredovej formácie chýba v zostave sériového francúzskeho majstra už niekoľko týždňov a nehral ani v prvom súboji so City, ktorý sa v Parku princov skončil nerozhodne 2:2.

Po zápase kouč PSG Laurent Blanc vyhlásil, že ani v odvete Verratti nenastúpi a rovnako nebude k dispozícii ďalší stredopoliar Javier Pastore.

Okrem toho budú Parížanom pre tri žlté karty chýbať brazílsky stopér David Luiz a stredopoliar Blaise Matuidi.

Lenže v piatok na tlačovej konferencii pred ligovým zápasom v Guingampe Blanc zmenil svoju rétoriku. "Existuje malá šanca, že Marco napokon bude k dispozícii na odvetu s Manchestrom City," citoval Blanca denník L'Equipe.

PSG sa do štvrťfinále LM prebojoval štvrtý rok po sebe, pre jeho anglického rivala ide o premiéru v tejto fáze.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Existuje malá šanca, že PSG pomôže v odvete so City aj Verratti