Dvojgólový Erik Streňo

Sportnet|10. apr 2014 o 00:00

Futbalisti Vranova skórovali v prvých štyroch stretnutiach iba raz. V Prešove sa proti juniorke presadil E. Streňo dvakrát a hostia získali dôležité tri body.



VRANOV. MFK Vranov vstúpil do jarnej časti dvoma domácimi zápasmi, v ktorých remizoval s Námestovom (0:0) a vyhral s Lipanmi (1:0). Bod z Moldavy (0:0) naznačil, že zverenci trénera Jozefa Valkučáka sú na dobrej ceste nechať zabudnúť na výsledkovo nevydarenú jeseň.

Napriek zisku piatich bodov Vranovčanom chýbala k spokojnosti vyššia efektivita v koncovke a práve táto skutočnosť im vystavila nepríjemné vysvedčenie v súboji so Žilinou B.

Vranov mal možnosť zložiť reparát s juniorkou Prešova. Proti 1. FC Tatran vytiahol Erik Streňo percentuálnu úspešnosť v zakončení na maximum. V 24. min. poslal loptu oblúčikom ponad D. Baráta a gólové repete si najlepší strelec Vranova zopakoval tri minúty pred koncom.

„Pred prvým gólom domáci obranca podbehol loptu, ktorú som sa len snažil liznúť hlavou, aby som trafil bránu. Vedeli sme, že ak skórujeme, bude sa nám dýchať ľahšie, preto som rád, že sme hneď prvú šancu premenili. V závere pri kontre odviedol zase výbornú robotu Gabi Pisarik a Turco mi následne adresoval výbornú prihrávku. Sústredil som sa na to, aby som si ju dobre prebral a získal tak dostatok času na zakončenie. Za stavu 1:0 pre nás šance domácich stále žili a mohlo sa ešte zomlieť čokoľvek, ale po mojom druhom góle sme vedeli, že víťazstvo nám neujde,“ konštatoval spokojný Erik Streňo a dodal: „Pravdou je, že sme sa viac sústredili na obranu a smerom dopredu sme možno toho veľa neukázali. Nebolo to však pre nás jednoduché stretnutie, ale zvládli sme ho. Po prehre so Žilinou B sme chceli bodovať a to sa nám podarilo. Podstatné sú tri body, ktoré potrebujeme potvrdiť doma s Bard. N. Vsou, aby sme sa v tabuľke priblížili k druholigovým brehom,“ dodal E. Streňo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Dvojgólový Erik Streňo