Dobrotka má stop na 3 duely, Delarge bude pauzovať raz

SITA|8. nov 2011 o 16:15

Disciplinárna komisia potrestala hráča Slovana Bratislava Martina Dobrotku, vylúčeného v nedeľňajšom dueli 15. kola Corgoň ligy v Trnave, nepodmienečným zastavením činnosti na dve súťažné stretnutia.

BRATISLAVA. Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) na svojom utorkovom zasadnutí potrestala hráča Slovana Bratislava Martina Dobrotku, vylúčeného v nedeľňajšom dueli 15. kola Corgoň ligy v Trnave, nepodmienečným zastavením činnosti na dve súťažné stretnutia.

Obranca "belasých" však bude nútene pauzovať až tri duely, keďže ešte za predchádzajúcu červenú kartu v 12. kole v Trenčíne mu DK SFZ po vyhovení hráčovej žiadosti o zmenu trestu podmienečne odložila jeden zápas na obdobie štyroch mesiacov. Dobrotka si tak už nezahrá v jesennej časti Corgoň ligy.

Z ďalších hráčov najvyššej slovenskej súťaže, ktorí museli počas víkendu odísť v 15. kole predčasne pod sprchy, nebude útočník DAC Dunajská Streda Dzon Delarge k dispozícii v jednom súťažnom stretnutí. Prípad hráča Tatrana Prešov Petra Petráša, ktorý videl červenú kartu v Banskej Bystrici, disciplinárka neprerokovala pre neúplnosť podkladov.

Na základe správy delegáta zápasu DK SFZ predbežným opatrením zastavila činnosť až do ďalšieho rozhodnutia Patrikovi Čarnotovi zo Spartaka Trnava a Jiřímu Kladrubskému zo Slovana Bratislava. Disciplinárna komisia SFZ zmenila zvyšok trestu stredopoliara AS Trenčín Omara Alda Báeza (jedno súťažné stretnutie) na podmienečný.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Dobrotka má stop na 3 duely, Delarge bude pauzovať raz