Chemesáci ostali bez volejbalovej medaily

Prehra. Bronz má Prievidza.
Prehra. Bronz má Prievidza. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|23. apr 2015 o 00:00

V sérii o bronz prehrala Spišská Nová Ves s Prievidzou na zápasy 1:3.



SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Volejbalová extraliga mužov v súťažnom ročníku 2014/2015 je už skončená.

Prievidžania porazili v utorok na palubovke Spišskej Novej Vsi tamojší Chemes 3:1 a rovnakým pomerom zvíťazili aj v sérii o 3. miesto.

Limitovaná šanca

Na strane chemesákov vládol po prehre logicky smútok.

„Klobúk dole pred družstvom Prievidze, celú sériu o bronz odohrali veľmi dobre. Kým v základnej časti a nadstavbe sme ich porážali, v boji o bronz chytili výbornú hernú fazónu. Naša hra bola obmedzená, limitovaná chorobami, zraneniami, mali sme v súčasnom stave malé šance tento bronz získať. Sme sklamaní,“ konštatoval hráč Chemesu Peter Kašper, sužovaný dýchacími problémami a kašľom.

Malá náplasť

Po desiatich sezónach ostali chemesáci bez extraligovej medaily, za túto dobu „zlatej éry“ získali štyrikrát titul, štyri striebra a jeden bronz...

„Každý z nás chcel zakončiť sezónu aspoň medailovo, no nevyšlo to. Z celkového pohľadu sme mali súťažný ročník oproti našim súperom náročnejší, dopadlo to tak, ako dopadlo. Aspoň malou náplasťou bolo, že po zápase prišli za nami na palubovku členovia vedenia klubu, páni Grosiar a Rehúš a poďakovali nám, že sme boj o bronz odohrali so cťou,“ dodal blokár Sp. Novej Vsi.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Chemesáci ostali bez volejbalovej medaily