Čakajú najlepšiu Barcelonu v sezóne

Hráči AC na tréningu pred zápasom s Barcelonou.
Hráči AC na tréningu pred zápasom s Barcelonou. (Autor: SITA/AP)
Pavol Spál|2. apr 2012 o 21:55

Je to pre nás najdôležitejší zápas v ročníku, tvrdí Barcelončan Pedro pred odvetou štvrťfinále Ligy majstrov proti AC Miláno.



BRATISLAVA. Najväčšie eso Milánčanov Zlatan Ibrahimovič možno i trochu strategicky pred utorňajšou odvetou štvrťfinále Ligy Majstrov lichotil Barcelončanovi Lionelovi Messimu.

„Messi má prirodzený talent, zatiaľ čo Cristiano Ronaldo je produktom ťažkého tréningu,“ povedal Ibrahimovič pre TV3 v reakcii na otázku, ktorý z týchto hráčov je lepší.

Tréner milánskeho AC Allegri bol po domácej bezgólovej remíze veľmi spokojný a tvrdil, že šance jeho tímu sa na postup zvýšili.

V prvom súboji sa technickí Barcelončania ponosovali na katastrofálny terén. V utorok by mali mať doma, na najširšom ihrisku v Európe, ideálne podmienky na svoju chýrnu kombinačnú hru. Katalánci neprehrali doma od októbra 2009. Na Nou Campe strieľajú v tejto sezóne súperom zhruba tri góly v zápase.

„Myslím, že nastúpime proti najlepšej Barcelone v tejto sezóne – pritom ide o najlepší tím sveta. Musíme hrať technicky a byť veľmi rýchli,“ dodal pre sport.es Allegri, ktorý má k dispozícii už aj uzdraveného útočníka Pata.

Brazílčan na jeseň v základnej skupine zaskočil Barcelonu parádnym sólom od polovice ihriska. Po zranení chrbta by mal byť fit i Katalánec Fabregas.

„Bude to pre nás najdôležitejší zápas v tejto sezóne. Verím, že postúpime. Proti AC Miláno si nikdy nemôžeme byť istí úspechom, pretože tento klub má mnoho vynikajúcich hráčov. S podporou fanúšikov by sme to mohli zvládnuť,“ povedal barcelonsky krídelník Pedro .

ico

Liga majstrov, štvrťfinále

Utorok, odvety

  • Bayern Mníchov – Olympique Marseille (Nova Sport). Prvý zápas 2:0.
  • FC Barcelona – AC Miláno (Dvojka). Prvý zápas 0:0.

Zápasy sa začínajú o 20.45

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Čakajú najlepšiu Barcelonu v sezóne