Búrlivák Nazarov v Petrohrade končí, nahradí ho Sergej Zubov

(Autor: Twitter)
SITA|17. okt 2015 o 09:21

Športové výsledky SKA v úvode základnej časti KHL boli také, že nebolo možné pokračovať v spolupráci, uviedol prezident klubu.

PETROHRAD. Misia trénera Andreja Nazarova v tíme Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) SKA Petrohrad trvala krátko - iba dvadsaťdva súťažných zápasov.

O odvolaní kontroverzného štyridsaťjedenročného kouča definitívne rozhodla piatková domáca prehra s Kazaňou. Po nej figuruje tím až na deviatom mieste v tabuľke Západnej konferencie.

Nazarov skončil v Petrohrade po prehre s Kazaňou.

SKA Petrohrad dočasne prevzal niekdajší vynikajúci obranca Sergej Zubov. Doteraz pracoval u obhajcu Gagarinovho pohára ako asistent Nazarova.

"Ponukou pre Andreja Nazarova viesť SKA sme chápali, že to bude nová výzva pre klub aj samotného trénera," povedal v piatok večer prezident SKA Gennadij Timčenko.

"Nie je jednoduché prísť do majstrovského mužstva a nasmerovať ho k ďalším víťazstvám. Športové výsledky SKA v úvode základnej časti KHL boli také, že nebolo možné pokračovať v spolupráci. I tak ďakujeme Andrejovi Nazarovovi za prácu, ktorú v našom klube odviedol."

Andrej Nazarov sa v KHL preslávil ako veľký búrlivák.

Andrej Nazarov po piatkovej prehre s Kazaňou veľmi rýchlo opustil hráčsku kabínu aj štadión. Chýbal už na pozápasovej tlačovej konferencii.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Búrlivák Nazarov v Petrohrade končí, nahradí ho Sergej Zubov