Bojovičová odchádza z Good Angels do Turecka

Miljana Bojovičová (vľavo) odchádza z košického celku.
Miljana Bojovičová (vľavo) odchádza z košického celku. (Autor: TASR/Milan Kapusta)
Sportnet|4. jún 2014 o 16:25

Basketbalistky Good Angels Košice prišli o Miljanu Bojovičovú, odchádza do Fenerbahce Istanbul.

KOŠICE/ISTANBUL. Basketbalistky slovenského ženského šampióna Good Angels Košice prišli o svoju ústrednú strednú rozohrávačku Miljanu Bojovičovú.

Kariéra 27-ročnej Srbky (nar. 17. mája 1987) bude pokračovať v tureckom klube Fenerbahce Istanbul.

O príchode 181 cm vysokej rodáčky z Kosovskej Mitrovice informoval jej nový zamestnávateľ na svojej oficiálnej internetovej stránke.

Bojovičová prišla do Košíc ešte za slobodna ako Musovičová a postupne sa vypracovala na jednu z najväčších opôr tímu.

V Eurolige si dres slovenského šampióna obliekala od roku 2010, v uplynulej sezóne mala priemery 8,4 bodu a 5,8 asistencie na zápas.

"Už po minuloročnom Final Eight EL v Jekaterinburgu bol o Miljanu veľký záujem, no vtedy odmietla ponuky Galatasaray Istanbul i z Ruska. Všetky tri kluby, ktoré sú momentálne na špici EL oceňujú jej schopnosti na rozohrávke. Osobne si myslím, že patrí medzi päť najlepších rozohrávačiek tejto súťaže. Neboli sme ju schopní dlhodobo držať v Košiciach za podmienok, ktoré vieme poskytnúť. Raz to prísť muselo a som rád, že je to hneď veľký klub, ktorý má najvyššie ambície. Môžem povedať, že Miljana zostane vždy súčasťou Good Angels, pretože v priebehu piatich rokov tu urobila fantastickú prácu," povedal generálny manažér klubu Daniel Jendrichovský.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Bojovičová odchádza z Good Angels do Turecka