Bodnár prehral v repasáži s Ukrajincom Aldatovom

(Autor: ilustračné - tasr/ap)
SITA|22. mar 2013 o 17:34

Voľnoštýliar mal v prvom kole voľný žreb, v druhom kole bol nad jeho sily Armén Musa Murtazaliev, s ktorým prehral 0:3, 0:7.

TBILISI. Slovenský reprezentant v zápasení Michael Bodnár nezvládol svoj úvodný zápas na majstrovstvách Európy vo voľnom i grécko-rímskom štýle v gruzínskom Tbilisi.

Voľnoštýliar klubu ZK Košice 1904 mal v prvom kole hmotnostnej kategórie do 84 kg voľný žreb, v druhom kole bol nad jeho sily Armén Musa Murtazaliev, s ktorým prehral 0:3, 0:7.

Keďže sa Armén dostal až do finále, "potiahol" slovenského borca do repasáže. Tam však bol nad jeho sily ukrajinský reprezentant Ibragim Aldatov, neskorší bronzový medailista, a Bodnár obsadil 16. miesto.

Slovensko má v Tbilisi ešte päťnásobné súťažné zastúpenie. V gruzínskej metropole sa predstavia v grécko-rímskom štýle obhajca kontinentálneho titulu István Lévai (hmotnostná kategória do 60 kg), jeho brat Attila Lévai (do 66 kg), Vojtech Jakus (do 74 kg), Máté Hencz (do 84 kg) a Dávid Lengyel (do 120 kg).

ME 2013 v zápasení v gruzínskom Tbilisi:

MUŽI - voľný štýl:

Do 84 kg: 1. Dato Marsagišvili (Gruz.), 2. Musa Murtazaliev (Arm.), 3. Ibragim Aldatov (Ukr.) a Anzor Urišev (Rus.),...16. Michael Bodnár (SR)

ŽENY:

Do 63 kg: 1. Anastasia Grigorjevová (Lot.), 2. Monika Michaliková (Poľ.), 3. Hana Biľajevová (Azer.) a Ganna Vasylenková (Ukr.) - Slovensko nemalo v tejto kategórii zastúpenie

Do 72 kg: 1. Natalia Vorobjovová (Rus.), 2. Maider González de Audicanová Undaová (Šp.), 3. Vasilisa Marzaljuková (Biel.) a Kateryna Burmistrovová (Ukr.) - Slovensko nemalo v tejto kategórii zastúpenie

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Bodnár prehral v repasáži s Ukrajincom Aldatovom