Bardejovskí hokejisti opäť doma

Sportnet|11. nov 2008 o 00:00

Minulý týždeň odohrali prvoligoví hokejisti HC Xawax Bardejov dve stretnutia vonku. V Trebišove prehrali 3:2 a v Trnave 3:0. Po19. kole im v tabuľke

patrí siedme miesto a 30 bodov.

Bardejov - Blízko k predlženiu mali v Trebišove. Zemplínčania sa z víťazného gólu tešili 24 sek. pred koncom zápasu. Tréner Igor Liba zvýrazňuje, že bolo to pričinením hrubých chýb:" Štefan Rusnák urobil nezmyselný faul na našej modrej, čo by sa takému hráčovi, ktorý už niečo odohral, nemalo stať. Oslabenie sme uhrali, ale len čo hráč naskočil na ľad domáci obranca vystrelil a puk sa odrazil od našej hokejky do branky. Bolo to kvalitné derby, v ktorom sme my spravili rozhodujúcu chybu."

Príliš úzky káder

Tréner i funkcionári v Bardejove vedia, že majú úzky káder hráčov a do konca základnej časti je ešte 25 kôl. V Trnave nastúpilo len trinásť korčuliarov a brankár Mily." Máme zranených a chorých hráčov. Nastúpili štyria obrancovia a dvaja centri hrali s teplotami. Chýbala iskra, ale museli hrať. Už v 4. min. sme prehrávali 2:0 a vyzeralo to na debakel. Nakniec s popredným mužstvom z čela tabuľky sme dosiahli dobrý výsledok. Dúfam, že doma už budeme kompletní a oba zápasy zvládneme."- predpovedá Igor Liba.

Stretnutie 20. kola 1 hokejovej ligy Bardejov - Ružinov odohrajú v utorok od 17.30 hod. na mestskom zimnom štadióne. Vstup mládeže do 18 rokov je zdarma.

(šč)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Bardejovskí hokejisti opäť doma