Bakoš verí, že záujem nebude menší ako vlani

Sportnet|13. feb 2010 o 00:00

Priaznivci hokeja v Košiciach už poznajú ceny permanentiek a lístkov na play-off. Vyraďovacia fáza extraligy sa začína 13. marca. Dobíjanie permanentiek a zakupovanie nových spúšťa klub HC Košice od utorka 16. februára.



KOŠICE. Držitelia permanentiek na základnú časť extraligy v Košiciach majú do 12. marca čas na to, aby si ju dobili aj na play-off.

Systém automaticky vytvoril na každú permanentku rezerváciu na rovnaké meno, ako je v systéme predaná permanentka na základnú časť. Je však potrebné prísť osobne do pokladne Steel Arény s platnou permanentkou a dokladom totožnosti. Po zaplatení sumy výlučne v hotovosti vám bude permanentka dobitá i na časť play-off. Nový záujemca o kúpu permanentky na play-off si môže miesto nájsť a zarezervovať aj prostredníctvom internetu od 16. februára na stránke www.ticketportal.sk, no miesto, ktoré si zarezervujete, sa dá zakúpiť len osobne v pokladni Steel Arény. Permanentky na play-off si viete dobiť a zakúpiť iba v pokladni Steel Arény v pracovných dňoch v pondelok až piatok v čase od 12.00 do 18.00 hodiny.

Ceny permanentiek pre držiteľov permanentiek zo základnej časti sme oproti minulej sezóne znížili o 9 € zo 44 na 35 eur. Noví záujemcovia si môžu zakúpiť permanentku na play-off za 55 eur, vlani to bolo o 34 € viac. Ceny lístkov na jednotlivé kolá play-off sa nemenili. Na štvrťfinále je to od 6,60 € (horné krajné tribúny) a 8,30 € (ostatné miesta). Na semifinále 8 a 10 € a na finále 17 a 20 eur. Deti do 130 centimetrov zaplatia 6,60 € s výnimkou prípadného finále, kde je cena 8,50 a 10 eur.

V súvislosti so spustením predaja permanentiek sme sa generálneho manažéra HC Košice Juraja Bakoša opýtali:

Koľko permanentiek bolo predaných na základnú časť?
„Na základnú časť extraligy bolo v tejto sezóne predaných celkom 4 521 permanentiek.“
Koľko ľudí si vlani kúpilo permanentku iba na play-off?
„Len na samotné play-off sa minulú sezónu predalo 759 permanentiek. V sezóne 2008/09 bolo na play-off predaných spolu aj s držiteľmi zo základnej časti 4 843 permanentiek.“
S akým číslom dobitých permanentiek budete spokojní? Prečo by si podľa vás fanúšik košického hokeja mal kúpiť permanentku?
„Záujem o košický hokej neklesá. Naši chlapci svojím výkonom a výsledkami dokazujú, že majú záujem byť veľmi aktívni a úspešní v ďalšej časti súťaže a play-off. Verím teda, že aj záujem o permanentky nebude menší ako v minulom roku.“
Cenou ste u permanentiek išli dole. Stalo sa tak aj na základe výsledkov v tejto sezóne?
„Vážime si každého fanúšika a rozhodli sme sa mimoriadne si uctiť verných fanúšikov, ale aj nových záujemcov.“
Cena lístkov sa nemenila. Neobávate sa, že pri cene 8,30 eura na štvrťfinále sa môže stať to, čo v minulosti, že prvé kolo play-off nebude vypredané?
„Ani vstup zdarma nie je zárukou 'plného domu' .Ekonomika organizácie zápasu a vykrytia nákladov je to, čo určuje cenu lístkov.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Bakoš verí, že záujem nebude menší ako vlani