Futsalslovakia

Ostrák strelil tri góly a na tri asistoval pri neskutočnej prestrelke a prvej výhre Rapidu v sezóne

(Autor: FC Rapid Ústí nad Labem)
17. jan 2021 o 19:10

Tomáš Drahovský strelil v najvyššej španielskej súťaži ďalší gól.


(Autor: FC Rapid Ústí nad Labem)

V zápase jeho tímu Santa Coloma na palubovke Osasuny sa zrodila remíza 2:2 a slovenský reprezentant stanovil konečný výsledok v 37. minúte. Domáci viedli 2:0, no Cardona v 35. minúte premenil pokutový kop a následne sa trafil Drahovský. Bol to jeho trinásty presný zásah v sezóne 2020/21 a spoločne s Danielom Martinicorenom sa delí o prvé miesto v tabuľke strelcov. Samotná Santa Coloma je síce jedenásta, lenže má iba bodový náskok nad zónou zostupu.

V poľskej Ekstraklase hrali Chojnice. Celý zápas chytal Kevin Kollár a prezentoval sa mnohými veľmi dobrými zákrokmi, bol oporou tímu. Veľkú porciu minút strávil na palubovke aj Kristián Medoň, ale z výhry 3:2 sa tešili Pniewy.

Fantastický zápas sa odohral v najvyššej českej súťaži. FC Rapid Ústí nad Labem získal svoje prvé body v sezóne 2020/21, keď doma v parádnej prestrelke 9:8 porazil FC Démoni Česká Lípa. Po polčase viedli hostia 4:1. Rapid však po zmene strán strelil päť gólov v rade a razom to bolo 6:4. Následne Démoni vyrovnali na 6:6, domáci sa dostali späť do vedenia (7:6), aby Česká Lípa do 37. minúty skóre znova otočila na svoju stranu (7:8). Presne 21 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času však vyrovnal Petr Výborný a ten istý hráč rozhodol o konečnom výsledku 9:8 iba polsekundy pred koncom!

Spomínaný český futsalista zaznamenal štyri góly, no fantastický duel odohral aj slovenský reprezentant Dominik Ostrák, ktorý strelil hattrick a na ďalšie tri góly prihral vrátane toho na 8:8 a to ešte za nepriaznivého stavu 7:8 nepremenil 10 metrový kop. Deviaty a ôsmy gól strelil Rapid v powerplay súpera.



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: