Články a novinky ObFZ

Tréningová jednotka v rámci projektu Centralizovanej prípravy - Veľké Kapušany

Ján Mano|20. okt 2019 o 00:00

Ďalší zraz v rámci projektu Centralizovanej prípravy SFZ sa organizuje dňa 23.10.2019 od 16:30 hod na futbalovom ihrisku vo Veľ. Kapušanoch. Nominovaní hráči na tento zraz sú : 

U - 12

Tóth  Adrián, Kadét  Ferenc -  Veľké Slemence; Petrikán Peter, Világi Ján, Balogh Róbert, Matyi Dominik, Husár Filip, Košara Jakub, Kaszonzi Florián, Košara Jakub - Veľ. Kapušany. Hrabčák Oliver, Talpáš Dávid, Popovič Dávid, Popovičová  Anita                             

U - 13               

Ignác Levente, Bertics Bence - Čičarovce; Mark Matúš  Horňák, Oliver Vermarsky, Martin Fintor, Adam Kalan David, Lakatoš Ján - Veľ. Kapušany                                                                   

U - 14                               

Nagy  Gergó - Veľké Slemence      

Oblastný futbalový zväz prostredníctvom svojej komisie mládeže a trénersko metodickej komisie, ďakuje futbalovým klubom, funkcionárom, trénerom a rodičom, že svojou prítomnosťou podporujú spoločný projekt Centralizovanej prípravy.

Čo je vlastne cieľom projektu Centralizovanej prípravy?

"Zabezpečiť kvalitný tréningový proces pre mladých hráčov vo vekových kategóriách U14 / U12 a mladších. Tohto tréningového procesu sa pravidelne zúčastňuje od 20 a viac hráčov s ročníkom narodenia 2006 a mladší, dokonca aj veľmi šikovní hráči s ročníkom narodenia 2010.

Čo nás čaká v najbližšom tréningovom procese ?

"Cieľom tréningovej jednotky bude v nácviku a zdokonaľovaniu v útočnej hernej činnosti jednotlivca a malých formách prípravných hier. Na konci očakávaný futbalový zápas na menšom ihrisku ale s viacerými  bránkami, spestrenie a samozrejme podpichovačky ale hlavne radosť a úsmev z predvedenej hry".

Pevne verím, že sa opäť stretneme v čo najväčšom ďalšom meste a v čo najkratšom čase.    

Jozef Vaľko - predseda TMK obFZ  

Súvisiaci obsah