Úradné správy

Úradná správa č. 23 (6.12.2019)

Admin LFZ|6. dec 2019 o 09:00

  

LIPTOVSKÝ FUTBALOVÝ ZVÄZ 061219

ÚRADNÁ SPRÁVA č. 23/2019-20

SEKRETARIÁT

1. Upozorňuje na splatnosť MZF za november do 10.12.2019. 

ŠPORTOVO-TECHNICKÁ KOMISIA

1. Oznamujeme FK v mládežníckych kategóriach od U 9 po U15, že v mesiacoch február až marec 2020 budeme organizovať turnaje. Tieto prebehnú podobne ako v minulom roku, tj. kvalifikačnými turnajmi u určených FK. Prihlášky podávajte cez podanie na ŠTK – môže byť aj viacej kategórii  v 1 podaní najneskôr do 31.1.2020. Miesto konania finálových turnajov bude určené dodatočne. 

2. V mesiaci február a marec sa odohrajú kvalifikačné MFS Pohára LFZ, do ktorého sa prihlásilo 8 FK. Vylosovanie sa uskutoční na vyhlásení 11-tky roka v mesiaci január. Termíny vyraďovacích zápasov – umelá tráva L. Mikuláš – 22.2., 1.3. a 7.3., umelá tráva Ružomberok – 23.2., 1.3. a 8.3. Presný čas MFS ešte bude upresnený.

TRÉNERSKÁ KOMISIA

1. Jedenástka LFZ za rok 2019 zostavená na základe ankety trénerov v súťažiach LFZ, do ktorej sa zapojilo 17 FK: Španko Juraj L.Ján, Fides Tomáš L.Kokava, Hoško Michal Ľubeľa, Gejdoš Tomáš L.Teplá, Alexy Erik Važec, Sokol Miroslav Dúbrava, Milan  Marek L.Teplá, Herčut Marek L.Ján, Žufaj Michal L.Kokava, Vyšný Stanislav Lúčky, Mikulec Erik L.Sliače.

Najlepší hráč: Herčut Marek L.Ján, Najúspešnejší tréner dospelí: Kloták Roman L.Ján, mládež: Demenčík Pavol L.Ondrašová. 

Na slávnostné vyhlásenie 11-tky LFZ pozývame všetkých vyhodnotených vrátane zástupcu FK, z ktorého je vyhodnotený hráč, tréner, rozhodca, osobnosť aj s partnerkami. Na vyhlásení budú ocenení aj najlepší rozhodca LFZ Miroslav Ivan Važec, najlepší mladý rozhodca z programu talent LFZ Andrej Krivoš Ružomberok a osobnosti LFZ z dolného Liptova, Ján Haspra starší, Anton Škorupa, Július Eliáš, Štefan Šeffer in memoriam. Slávnostné vyhlásenie sa plánuje uskutočniť v sobotu 11.1.2020 o 17,00 h. v Kultúrnom dome Lipt. Sliače. Na vyhodnotenie tiež pozývame VV LFZ, predsedov a členov komisii LFZ. Vstupné 10.- €. Predbežný program: Privítanie, krátky kultúrny program, hudba, slávnostné otvorenie, večera, vyhlásenie ocenených a jedenástky LFZ, voľná zábava. 

Igor Repa                                                                                             Vladimír Hubka

predseda LFZ                                                                                        sekretár LFZ 

Súvisiaci obsah