VIDEO: Hral sa, že je zranený. Zdravotníčku požiadal o ruku na ihrisku

Ivan Mriška|21. sep 2020 o 16:35

Prsteň podával rozhodca.

HORNÉ SEMEROVCE. Víkendové výsledky siedmej ligy ObFZ Levice išli bokom. Hovorí sa najmä o krásnych zásnubách.

Kapitán Horných Semeroviec Rudolf Kluka požiadal svoju priateľku Katarínu Brocskó o ruku priamo na ihrisku.

Po strete s hosťujúcim hráčom simuloval zranenie. Ošetrovať ho pribehla jeho priateľka, ktorá je tiež zdravotníčkou klubu.

„Keď ku mne Katka pribehla, kľakol som si a vytiahol prsteň, ktorý mi podal rozhodca. Mal som zimomriavky, do konca života na to nezabudnem,“ nádherný moment opísal budúci ženáč Rudolf Kluka.

Akože zranený

Nafingovaná situácia sa udiala hneď v prvej minúte, vedeli o nej všetci hráči, rozhodcovia a väčšina priaznivcov. Zdravotníčka samozrejme o ničom netušila

„Ďakujem všetkých, že mi vyšli v ústrety. Keď nám začali ľudia tlieskať, bolo to niečo krásne,“ dodal.

„O niečom podobnom sníva každá žena. Bol to pre mňa obrovský šok. Veľmi milé prekvapenie, v živote pre mňa nikto nič také nespravil. Nádherný zážitok, neváhala som ani sekundu a povedala som áno. Stále nechápem, ako to dokázali zorganizovať. Všetci o tom vedeli, len ja som o ničom nemala ani šajnu,“ so slzami na kraji povedala snúbenica Katarína Brocskó.

Futbal si obľúbila

Horné Semerovce zdolali Rybník 5:2 a po zápase sa okrem zásnub oslavovalo aj víťazstvo.

„Posedeli sme si pri guľáši. Sme úžasná partia a som rád, že som do futbalovej rodiny pritiahol aj Katku. Kedysi k futbalu nemala vzťah, ale rýchlo si ho vypestovala,“ povedal spokojne Kluka.

„Hráčov, vedenie, fanúšikov sme si s mojimi dcérkami obľúbili. Sme šťastí, že nás medzi seba prijali. Žijeme futbalom celá rodina,“ doplnila Brocskó.

Snúbenci majú množstvo priateľov, preto do roka a do dňa plánujú veľkú svadbu. Pravdepodobne na futbalovom ihrisku.

„Hrával som vo viacerých kluboch, preto by som chcel pozvať všetkých priateľov. Na nikoho nechcem zabudnúť. Všetko bude záležať aj od finančnej situácie a čo korona vírus dovolí. Ako každý chlap sa chcem samozrejme vytiahnuť. Snom je svadba pod stanom. Chcem aby to bolo vo veľkom, pretože je to pravá láska,“ prezradil budúci ženích.

Pravá láska

Pre oboch to bude druhé manželstvo, obaja majú deti z prvého.

„Bola som mladá. Až teraz som si uvedomila, čo je láska. Našla som obrovský poklad, drahokam. Vyznal mi lásku pred všetkými našimi známymi, veľmi si to vážim. Za tri roky sme toho preskákali viac ako niektorí za 20. Vždy sme stáli pri sebe a boli sme si oporou,“ doplnila budúca nevesta.

Horné Semerovce sú momentálne na treťom mieste tabuľky, o vyššej súťaži neuvažujú. Chcú sa hlavne baviť futbalom.

„Klub momentálne prežíva najlepšie obdobie. Potrebujeme vyhrávať a nie prehrávať. Cieľom je skončiť do piateho miesta tabuľky. Aby chodili diváci v hojnom počte a odchádzali zo zápasov spokojní,“ uzavrel kapitán TJ Družstevník Horné Semerovce.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: Hral sa, že je zranený. Zdravotníčku požiadal o ruku na ihrisku